Το πιο «έξυπνο» τροχόσπιτο για ονειρικές διακοπές

Το νέο της πολυμορφικό τροχόσπιτο αποκάλυψε η γερμανική εταιρεία «Niesmann+Bischoff». Δείτε πόσο κοστίζει και... απλά ονειρευτείτε!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Μπορεί οι καλοκαιρινές διακοπές να ολοκληρώνονται σιγά σιγά, αλλά ένα τροχόσπιτο σαν κι αυτό θα μπορούσε να σας ταξιδέψει σε κάθε γωνιά της γης ανεξαρτήτου εποχής. Ονομάζεται iSmove και είναι το «εξυπνότερο» τροχόσπιτο που μπορεί να συναντήσει κανείς.

Διαβάστε επίσης: Αυτό το τροχόσπιτο αποδεικνύει πως το μέγεθος… δε μετράει (+video)

Σε τέτοιου είδους κατασκευές, το μεγαλύτερο στοίχημα είναι να καταφέρουν οι σχεδιαστές να εκμεταλλευτούν και το τελευταίο τετραγωνικό χιλιοστό. Μόνο έτσι μπορεί να παρέχει κάθε πολυτέλεια ένα αυτοκινούμενο σπίτι με περιορισμένο χώρο. Αυτό ακριβώς πέτυχαν οι άνθρωποι της γερμανικής εταιρείας «Niesmann+Bischoff».

Το iSmove είναι ένα πολυμορφικό τροχόσπιτο με όλη τη σημασία της λέξης και αναπτύχθηκε πάνω σε ένα Fiat Ducato. Μπορεί να αλλάζει μορφή ο κάθε χώρος ικανοποιώντας κάθε ανάγκη. Για παράδειγμα, ακόμα και το κάθισμα του οδηγού είναι πλήρως εκμεταλλεύσιμο. Μέσα σε ελάχιστο χρόνο μπορεί είτε να περιστραφεί και να γίνει μέρος του καθιστικού, είτε να «βυθιστεί» δίνοντας χώρο στην ανάπτυξη του κρεβατιού που βρίσκεται αναδιπλωμένο ακριβώς πάνω από το «πιλοτήριο».

Εννοείται πως υπάρχουν κρεβάτια, μία μικρή αλλά πρακτική κουζίνα και ένα πολυμορφικό μπάνιο που, παρά το μικρό του μέγεθος προσαρμόζεται στις εκάστοτε «ανάγκες». Το video που ακολουθεί αποκαλύπτει τις εντυπωσιακές δυνατότητες αυτού του τροχόσπιτου βάρους 2.720 κιλών. Η τιμή του αγγίζει τα 90.870 ευρώ και, πατώντας εδώ, μπορείτε να μεταφερθείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας για να μάθετε κάθε λεπτομέρεια.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.