Αυτό το τροχόσπιτο αποδεικνύει πως το μέγεθος… δε μετράει (+video)

Αν είστε λάτρεις των διακοπών με τα απολύτως απαραίτητα, αυτό το τροχόσπιτο σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει. Μικρό στο μάτι, αλλά...

Βρείτε μας στο

Οι απόψεις διίστανται σχετικά με το αν το μέγεθος μετράει, βέβαια η εταιρεία Mobi είναι πεπεισμένη ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Πώς το αποδεικνύει; Ασφαλώς με το εικονιζόμενο τροχόσπιτο.

Διαβάστε επίσης: Ένα Unimog τροχόσπιτο για πραγματικά “απομακρυσμένες” διακοπές!

Πρόκειται για μία κατασκευή που μπορεί να φιλοξενήσει άνετα τέσσερις επιβάτες. Ζυγίζει μόλις 760 κιλά και φέρει έναν άξονα, οι τροχοί 16 ιντσών του οποίου εξοπλίζονται με ελαστικά παντός εδάφους. Το πλαίσιο έχει κατασκευαστεί από ατσάλι, ενώ τα υπόλοιπα μέρη του τροχόσπιτου από υαλοβάμβακα.

Όπως θα δείτε και στις σχετικές φωτογραφίες, από αυτό το μικροσκοπικό τροχόσπιτο «ξεδιπλώνεται» μία πλήρης κουζίνα. Υπάρχει νεροχύτης, ψυγείο, ντουλάπια με πιάτα και όλα τα απαραίτητα μαγειρικά σκεύη. Εννοείται πως δεν απουσιάζει η εξωτερική ντουζιέρα, ο χώρος αποθήκευσης 150 λίτρων νερού, αλλά και τα απαραίτητα εργαλεία που ενδεχομένως να χρειαστεί κανείς στη μέση του πουθενά.

Στο Mobi X μπορούν να κοιμηθούν τέσσερα άτομα. Βέβαια, σε περίπτωση που ο ιδιοκτήτης προσθέσει στον εξοπλισμό την σκηνή της οροφής, τότε η χωρητικότητα αυξάνεται στα έξι άτομα. Στον προαιρετικό εξοπλισμό ανήκει και η τέντα για τον εξωτερικό χώρο.

Το μικροσκοπικό Mobi X μήκους μόλις 3,7 μέτρων κοστίζει κάτι λιγότερο από 18.000 ευρώ (τιμή εκκίνησης). Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε κάθε λεπτομέρεια από την επίσημη ιστοσελίδα.