Το μικρό σπίτι με ρόδες που θα σας κάνει να ζηλέψετε

Με άρτια εκμετάλλευση χώρων και στιλ που περισσεύει αυτό το τροχόσπιτο μπορεί να είναι το επόμενο πράγμα που θα προσθέσετε στη λίστα των πραγμάτων που θα θέλατε να έχετε.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
τροχόσπιτο όνειρο 2022

Το downsizing είναι μια «μόδα» που φαίνεται να βρίσκεται το δρόμο της και στην εστίαση στις Ηνωμένες Πολιτείες πόσο μάλλον όταν συνδυάζεται με την ελευθερία μετακίνησης που δίνουν οι τροχοί. Το εικονιζόμενο τροχόσπιτο αξίζει λοιπόν της προσοχής σας αφού μέσα στα ελάχιστα τετραγωνικά του έχει ό,τι μπορεί να χρειαστεί κανείς για να ζήσει άνετα και αυτά τα συνδυάζει με έξυπνες λύσεις και στιλ που περισσεύει.

Διαβάστε επίσης: Το πιο λεπτό ρολόι στον κόσμο φέρει το σήμα της Ferrari

Μαζί με το μικρό πατάρι οι συνολική επιφάνεια διαβίωσης φτάνει ούτε λίγο ούτε πολύ στα 44,5 τ.μ. με το μήκος και το πλάτος του σπιτιού να είναι 10,3 και τρία μέτρα αντίστοιχα. Αυτός ο χώρος είναι αρκετός για την Jen Gressett και τα δύο παιδιά της με την Αμερικανίδα να παίρνει την απόφαση να αλλάξει το παραδοσιακό αμερικάνικο τρόπο ζωής που τα θέλει όλα… μεγάλα και να ακολουθήσει συνήθειες που βρίσκονται πιο κοντά στα ευρωπαϊκά πρότυπα.


Μαζί με τους φεγγίτες και τις πόρτες το μικρό τροχόσπιτο έχει συνολικά 18 ανοίγματα που προσφέρουν άπλετο φως στο εσωτερικό τους και το κάνουν να δείχνει ακόμη μεγαλύτερο από ότι είναι στην πραγματικότητα.

Διαβάστε επίσης: Το “Γρήγορο Σκάφος του Μέλλοντος” με υδρογόνο

Για τη δημιουργία του σπιτιού υπεύθυνη είναι η MitchCraft Tiny Homes, η οποία, σύμφωνα και με τις επιθυμίες της Gressett το έχει εξοπλίσει με όλα τα απαραίτητα για άνετη διαβίωση, με ευκολίες που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων, εκτός από πλυντήριο και στεγνωτήριο και την μεγάλη κουζίνα του να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην εσωτερική του διαμόρφωση.

Το απέριττο στιλ φυσικά συνοδεύεται και από το ανάλογο κόστος, το οποίο, στα 174.000 ευρώ, μπορεί να ακούγεται ευκαιρία για τα αμερικάνικα δεδομένα, αλλά για την άλλη πλευρά του Ατλαντικού συναγωνίζεται ευθέως κανονικά σπίτια. Τα τελευταία βέβαια δεν έχουν το ατού των τροχών και γι’ αυτό το λόγο αυτό το τροχόσπιτο μας κάνει πραγματικά να ζηλεύουμε!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.