Το πιο λεπτό ρολόι στον κόσμο φέρει το σήμα της Ferrari!

Στον κόσμο της υψηλής ωρολογοποιίας η Ferrari βάζει τη σφραγίδα της και παρουσιάζει σε συνεργασία με την Richard Mille το λεπτότερο μηχανικό ρολόι στον κόσμο. Η τιμή του είναι αστρονομική...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
RM UP-01 Ferrari Richard Mille ρολόι χειρός 2022

Το νέο ρολόι των Ferrari και Richard Mille ονομάζεται RM UP-01 Ferrari και με την παρουσίασή του κατακτά και το σχετικό παγκόσμιο ρεκόρ, αναφορικά με το εντυπωσιακά μικρό πάχος του, για μηχανικό ρολόι που κουρδίζεται χειροκίνητα.

Διαβάστε επίσης: Κάπως έτσι θα ήταν μια σύγχρονη αγωνιστική Ferrari F-40

Με πάχος μόλις 1,75 χιλιοστά το RM UP-01 Ferrari εκφράζει την μηχανική τελειότητα και το κυνήγι των “επιδόσεων” που αναζητά διαρκώς τόσο η εταιρεία από το Maranello όσο και η ελβετική μάρκα κατασκευής πολυτελών ρολογιών που ιδρύθηκε από τους Dominique Guenat και Richard Mille πριν από 21 χρόνια.


Για τη δημιουργία του νέου μηχανικού ρολογιού των Ελβετών, το οποίο και θα κατασκευαστεί σε μόλις 150 μονάδες, χρειάστηκαν περισσότερες από 6.000 ώρες εξέλιξης και εργαστηριακών δοκιμών με τον μηχανισμό που το κάνει να ξεχωρίζει να είναι ο RMUP-01.

Το νέο ρολόι χειρός των Richard Mille και Ferrari έρχεται να πάρει το παγκόσμιο ρεκόρ στην εν λόγω κατηγορία από μία άλλη εκπληκτική κατασκευή, το Bulgari Octo Finissimo Ultra, το οποίο είναι μόλις 0,05 χλστ. από το RM UP-01, στα 1,8 χλστ. συνολικά.

Διαβάστε επίσης: Ακόμη πιο ισχυρή η Ferrari SF90 Stradale από τη Novitec

Ως κύριο υλικό κατασκευής έχει χρησιμοποιηθεί τιτάνιο ίδιας ποιότητας με εκείνο που αξιοποιείται στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας και της αεροδιαστημικής, ενώ ο ίδιος ο μηχανισμός έχει πάχος μόλις 1,18 χλστ. και είναι ένας μηχανισμός που εξελίχθηκε σε συνεργασία της Richard Mille με την επίσης γνωστή για τις δημιουργίες της Audemars Piguet Le Locle. Τα ενεργειακά “αποθέματα” του μηχανισμού ξεπερνούν τις 40 ώρες με ένα κούρδισμα.

Ως ένα τόσο τεχνικά προηγμένο ρολόι το RM UP-01 Ferrari φυσικά φέρει και τιμή που συγκρίνεται επίσης άνετα με εκείνη ενός supercar… Αν και στον κόσμο των κορυφαίων ρολογιών μπορεί να θεωρηθούν ακόμη και “ευκαιρία” για να το κάνετε δικό σας θα πρέπει να καταβάλλετε το ποσό των 1,85 εκατ. ευρώ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.