Αυτή η Mercedes-Benz Sprinter είναι το απόλυτο όχημα διακοπών (+video)

Γιατί να αγοράσεις ένα νέο τροχόσπιτο αν μπορείς να μετατρέψεις τη δική σου Mercedes-Benz Sprinter στο πιο πολυτελές όχημα διακοπών;

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Mercedes-Benz Sprinter

Γιατί να αγοράσεις ένα νέο τροχόσπιτο αν μπορείτε να μετατρέψεις τη δική σου Mercedes-Benz Sprinter στο πιο πολυτελές όχημα διακοπών; Σε αυτό ακριβώς ειδικεύεται μία αμερικάνικη εταιρεία με το όνομα “Thor Motor Coach” και το αποτέλεσμα είναι πέρα για πέρα εντυπωσιακό, όπως θα δείτε στο σχετικό video παρέχει κάθε πολυτέλεια στους επιβάτες.

Διαβάστε επίσης: Το πιο «έξυπνο» τροχόσπιτο για ονειρικές διακοπές 

Βασίζεται στην Mercedes-Benz Sprinter 2500, η οποία είναι τετρακίνητη και τροφοδοτείται από έναν turbo-diesel V6 κινητήρα που αποδίδει 188 ίππους. Εξωτερικά, οι μοναδικές αλλαγές συγκριτικά με την εργοστασιακή έκδοση είναι η αυξημένη απόσταση από το έδαφος, η τοποθέτηση πλευρικών σκαλοπατιών και τα χωμάτινα ελαστικά, ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει σε κάθε είδους τερέν. Εννοείται ότι δεν απουσιάζουν τα LED φώτα στην οροφή, αλλά και η ανακλινόμενη τέντα.

Περνώντας όμως στο εσωτερικό, τίποτα δεν είναι ίδιο με ένα συμβατικό Mercedes-Benz Sprinter. Υπάρχει μία μικρή κουζίνα με ψυγείο και τις απολύτως απαραίτητες ηλεκτρικές συσκευές, νιπτήρας από ανοξείδωτο ατσάλι και μία μικρή ντουζιέρα. Εννοείται ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο προσφέρει δυνατότητα μεταφοράς 72 λίτρων νερού, αλλά και σύστημα θέρμανσής του. Τέλος, όπως σε κάθε πολυτελές εξοχικό, έτσι και σε αυτή την Mercedes συναντάμε όλες τις απαραίτητες σύγχρονες συσκευές. Υπάρχει τηλεόραση 24 ιντσών, ηχοσύστημα JBL, επέκταση WIFI και κεραία τηλεόρασης.

Προκειμένου να μετατραπεί η Mercedes-Benz Sprinter απαιτείται το ποσό των περίπου 127.000 ευρώ και αναλυτικότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.