Seat: Εγκαίνια για το νέο κέντρο ανάπτυξης μπαταριών στην Ισπανία

Η Seat, εγκαινίασε το Test Center Energy, το νέο Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης μπαταριών για ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά, μια επένδυση άνω των επτά εκατ. ευρώ.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Seat Κέντρο έρευνας και ανάπτυξης μπαταριών

Το νέο Test Center Energy (TCE), που βρίσκεται στο Τεχνικό Κέντρο στο Martorell, χρησιμοποιείται για την ανάπτυξη και δοκιμή της απόδοσης ενεργειακών συστημάτων για ηλεκτρικά και υβριδικά οχήματα από τις CUPRA, Seat και Seat MÓ, καθώς και άλλες μάρκες του ομίλου Volkswagen.

Διαβάστε επίσης: Ένα Seat Ibiza… όνομα και πράγμα (+video)

Στη τελετή παρευρέθηκαν η Ισπανίδα Υπουργός Επιστήμης και Τεχνολογίας, Diana Morant και ο Καταλανός conseller of Business and Employment, Roger Torrent, οι οποίοι επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις μαζί με τον διευθύνοντα σύμβουλο των Seat και Cupra, Wayne Griffiths και τον αντιπρόεδρο R&D, Werner Tietz.

“Το TCE θα πραγματοποιεί έως και 6.000 διαφορετικές δοκιμές ετησίως, οι οποίες θα μας επιτρέψουν να επιβεβαιώσουμε και να εγγυηθούμε την απόδοση της μπαταρίας και των συστημάτων φόρτισης. Τα σημερινά εγκαίνια είναι σπουδαία νέα, όχι μόνο για τον εξηλεκτρισμό της εταιρείας, αλλά και γιατί θα μας επιτρέψουν να τοποθετηθούμε ως σημείο αναφοράς στην εξεύρεση λύσεων για βιώσιμη ηλεκτροκίνηση”, πρόσθεσε ο Werner Tietz.

Στο πλαίσιο της στρατηγικής της, η SEAT S.A. σχεδιάζει να κατασκευάζει ηλεκτρικά οχήματα στο Martorell από το 2025 και να διαδραματίσει βασικό ρόλο ώστε να καταστήσει τα ηλεκτρικά οχήματα προσιτά στην κοινωνία.

Το πρωτοποριακό TCE αποτελεί μέρος του παγκόσμιου δικτύου R&D του ομίλου Volkswagen και είναι το πρώτο κέντρο του group στην Ευρώπη που βρίσκεται εκτός Γερμανίας, μαζί με εκείνα στην Κίνα και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το TCE αντιπροσωπεύει ένα περαιτέρω βήμα στη στρατηγική εξηλεκτρισμού της εταιρείας και προορίζεται να γίνει βασικό κομμάτι του ευρύτερου project της SEAT S.A. να ηγηθεί του εξηλεκτρισμού της Ισπανικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Το TCE αποτελεί μέρος επενδυτικού σχεδίου 5 δισ. ευρώ που πρόσφατα ανακοίνωσε η εταιρεία για την ηλεκτροκίνηση των οχημάτων και των εγκαταστάσεων της.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμή Seat Arona 1.0 TSI 110 PS

Αυτός ο στόχος αποτελεί μέρος του σχεδίου “Future: Fast Forward”, μέσω του οποίου η ισπανική εταιρεία, μαζί με το VW Group, στοχεύει να μετατρέψει την Ισπανία σε κορυφαίο ευρωπαϊκό κόμβο για την ηλεκτρική κινητικότητα. Το TCE φιλοδοξεί επίσης να γίνει χώρος καινοτομίας, συνεργασίας και έρευνας, προσφέροντας εκπαίδευση σε νέους στην παραγωγή ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Χρήση τεχνολογίας αιχμής
Κατασκευασμένο σε μόλις 18 μήνες, το Test Center Energy καλύπτει 1.500 τ.μ. Περιλαμβάνει διαφορετικούς χώρους για την διαδικασία επικύρωσης μονάδων μπαταρίας με την πιο προηγμένη τεχνολογία κυψελών, καλύπτοντας όλο το φάσμα των τάσεων που χρησιμοποιούνται σήμερα στην αυτοκινητοβιομηχανία. Το TCE επικεντρώνεται στις μπαταρίες για τις πλατφόρμες MEB (ηλεκτρικές) και MQB (υβριδικές), καθώς και σε διαφορετικούς φορτιστές που χρησιμοποιούνται σε όλα τα ηλεκτροκίνητα οχήματα.

Συνολικά, έχει δοκιμαστική χωρητικότητα 1,3 megawatts, που είναι η ισοδύναμη ισχύς που απαιτείται από 350 νοικοκυριά για να έχουν όλες τις ηλεκτρικές συσκευές ενεργοποιημένες ταυτόχρονα ή πάνω από 100.000 κινητά τηλέφωνα να φορτίζουν ταυτόχρονα. Περισσότεροι από 25 επαγγελματίες υψηλής ειδίκευσης εργάζονται σε αυτές τις εγκαταστάσεις.

Το TCE μπορεί να εκτελεί έως και 6.000 πλήρεις αναλύσεις επικύρωσης λειτουργιών που σχετίζονται με το σύστημα υψηλής τάσης (μπαταρία, φόρτιση, ασφάλεια) ετησίως. Οι μπαταρίες υποβάλλονται κατά μέσο όρο σε περισσότερες από 17.500 ώρες δοκιμών ώστε να διασφαλιστεί η βέλτιστη απόδοση υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, καθ’ όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής τους.

Στις εγκαταστάσεις στεγάζεται επίσης ένα εργαστήριο σχεδιασμένο και εξοπλισμένο για τη δοκιμή ηλεκτροκίνητων οχημάτων, έως και οκτώ τη φορά. Πραγματοποιούνται δοκιμές του ενεργειακού συστήματος, λειτουργικής ασφάλειας και ενσωμάτωσης λειτουργιών με όλα τα ηλεκτρονικά των υβριδικών και ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Μόνο ο πάγκος ασφαλείας υψηλής τάσης εκτελεί περίπου 1.750 δοκιμές ετησίως.

Το TCE διαθέτει επίσης αρκετούς κλιματικούς θαλάμους που δοκιμάζουν μπαταρίες και μονάδες υπό ακραίες θερμικές συνθήκες, μεταξύ -25 και +55 ºC, προσομοιώνοντας έτσι τις διαφορετικές συνθήκες στον κύκλο ζωής ενός αυτοκινήτου.

Τέλος το νέο κέντρο της ισπανικής εταιρείας υπόκειται επί του παρόντος στη διαδικασία πιστοποίησης LEED (Leadership in Energy & Environment Design), που το αναγνωρίζει ως βιώσιμο κτίριο με ελάχιστες περιβαλλοντικές επιπτώσεις.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.