Σημαντική ενίσχυση του στόλου της Αστυνομίας με 45 νέα οχήματα

Ο στόλος της Αστυνομίας ενισχύεται σημαντικά καθώς προτέθηκαν σε αυτόν 45 νέα οχήματα. Δείτε πως κατανέμονται στις διάφορες περιοχές της χώρας μας.

Βρείτε μας στο

Ακόμη μία σημαντική ενίσχυση δέχεται ο στόλος οχημάτων της Ελληνικής Αστυνοιμίας, με 45 νέα οχήματα. Αυτά κατανέμονται σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Κεντρική Μακεδονία, Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, Ήπειρο, Δυτική Μακεδονία και Νότιο Αιγαίο

Από αυτά τα 34 είναι επιβατικά, τα 6 αγροτικού τύπου και τα 5 ειδικά οχήματα μεταγωγής κρατουμένων. Όλα αποκτήθηκαν μέσω διαγωνιστικών διαδικασιών, συγχρηματοδότησης του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και του Ταμείου Ασύλου Μετανάστευσης και Ένταξης, από μεταφορά πιστώσεων του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Πιο αναλυτικά κατανέμονται:
20 στην Αττική,
8 στη Θεσσαλονίκη,
6 στην Κεντρική Μακεδονία,
6 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη,
2 στη Δυτική Μακεδονία,
2 στην Ήπειρο και
1 στο Νότιο Αιγαίο.

Σε αυτό το σημείο να πούμε πως αυτή είναι η πρώτη φορά που ενισχύεται ο στόλος της ΕΛ.ΑΣ. με οχήματα για το 2021 και να υπενθυμίσουμε πως το 2020 η Ελληνική Αστυνομία υλοποίησε ένα από τα μεγαλύτερα εξοπλιστικά προγράμματα, ολοκληρώνοντας έναν κύκλο παραλαβής 1.453 νέων οχημάτων.

Η Ελληνική Αστυνομία, μέσω της σχετικής ανακοίνωσής της ενημερώνει πως, με την προσθήκη των οχημάτων αυτών ενισχύεται σημαντικά και αναβαθμίζεται η επιχειρησιακή ετοιμότητα και ανταπόκριση των κατά τόπους αστυνομικών Υπηρεσιών και βελτιώνεται το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr