Σήμερα γιορτάζουμε! 3 χρόνια “traction.gr” και συνεχίζουμε

Σήμερα γιορτάζουμε τον τρίτο χρόνο από την ημέρα που το traction.gr βγήκε στον διαδικτυακό αέρα και θυμόμαστε το πρώτο κείμενο του Κώστα Στεφανή για το site!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Κώστας Στεφανής

Κάθε γύρισμα που προγραμματίζεται ο ίδιος προβληματισμός, η ίδια αγωνία, αν θα πετύχει, αν θα έχουμε το αποτέλεσμα που έχω φανταστεί!

Το ίδιο συναίσθημα και πάθος το Μάρτη του 2010, να βγάλουμε ένα όμορφο αποτέλεσμα με το TractioN Magazine. Φαίνεται ότι αυτό θα συνεχιστεί αφού φτάσαμε στην τρίτη προσπάθεια που ακούει στο όνομα www.traction.gr. Οι καιροί αλλάζουν, τα πράγματα εξελίσσονται κι αν θέλεις να παραμείνεις ζωντανός πρέπει να το τολμήσεις. Με το ίδιο πάθος, διάθεση και μεράκι, αλλά και την ίδια αγωνία να υπάρξει ένα όμορφο αποτέλεσμα.

Το οραματιστήκαμε μαζί με τον αγαπημένο μου φίλο Jigger και με άξιους συνεργάτες, γνώστες του αντικειμένου γύρω από την τέχνη του internet, το δημιουργήσαμε και θα έχει τρεις πυλώνες. Ο ένας θα αφορά την τεράστια οπτική προίκα μας από σχεδόν 3.000 βίντεο του τηλεοπτικού TractioN. Μυθικός αριθμός και πολλά μοναδικά, ξεχωριστά θέματα. Ο άλλος πυλώνας θα αφορά το TractioN Magazine και όλα τα τεύχη του θα είναι διαθέσιμα να τα ξεφυλλίζετε με μια ειδική εφαρμογή. Τέλος θα υπάρχει και άμεση επικαιρότητα, ενημέρωση με πολλές καθημερινές ειδήσεις, όχι μόνο από τον κόσμο του αυτοκινήτου, αλλά μια πολυποίκιλη ύλη με εγκυρότητα.


Κι έτσι σκοπεύουμε να πορευτούμε, έχοντας μαζί σας μια ιδιαίτερη ειλικρινή σχέση που ξεκίνησε για τους περισσότερους από εσάς από τότε που οργώναμε τα βουνά με τα ράλι. Αλλά και με τους νεότερους που γνωριστήκαμε μέσα από το 20χρονο πλέον TractioN.

Μείνετε συντονισμένοι και έχουμε πολλά να πούμε και να κάνουμε!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Η καριέρα του στα ράλι ξεκίνησε το 1970. Μέχρι σήμερα έχει καθίσει στο δεξί μπάκετ ως συνοδηγός σε πάνω από 30. Mεταξύ αυτών ο Jigger, ο Ιαβέρης, ο Λεωνίδας Κύρκος,, ο Άρης Βωβός, ο Ιαβέρης Junior, ο Dim και πολλοί άλλοι. Έχει συμμετάσχει σε 28 ράλι Ακρόπολις, έχει κερδίσει 16 πρωταθλήματα και κύπελλα στην Ελλάδα και έχει συμμετάσχει σε αρκετούς αγώνες του πανευρωπαϊκού και του παγκόσμιου πρωταθλήματος ράλι, Αφού τελείωσε τις σπουδές του στη δημοσιογραφία και παράλληλα με τους αγώνες εργάστηκε από τις αρχές του '70 στις εφημερίδες "Βραδινή", "Απογευματινή" καθώς επίσης και στα περιοδικά "Auto Tourism", "Πίστες και Δρόμοι". Στις αρχές της δεκαετίας του '90 συμμετείχε στην τηλεοπτική εκπομπή "Τροχοί και Δρόμοι" και από το 1999 έως και σήμερα είναι ο παρουσιαστής της τηλεοπτικής εκπομπής "Traction", από την οποία έχουν περάσει ως καλεσμένοι σπουδαίες προσωπικότητες. Από το 2010 έως και σήμερα είναι διευθυντής έκδοσης του "Traction Magazine”. Όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας του έχει οδηγήσει μερικά από τα σπουδαιότερα αυτοκίνητα όπως η Enzo Ferrari, η Ferrari F 50, η Porsche Carrera GT, η F1 Jordan, το Subaru Impreza WRC, το Peugeot 206 WRC, το Citroen Xsara WRC, το Skoda Fabia WRC και πολλά άλλα.

E-mail: [email protected]