Σκορπάει τρόμο η Mustang των 1.220 ίππων της Hennessey!

O βελτιωτικός οίκος Hennessey πάει σε άλλο επίπεδο τη βελτίωση της Mustang Shelby GT500, με τους 1.220 ίππους της να τρομοκρατούν στο διάβα της.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Mustang Shelby GT500

Οι μηχανικοί της Hennessey αποφάσισαν να προσφέρουν κτηνώδη δύναμη στην ούτως ή άλλως δυνατή Shelby GT500. Να θυμίσουμε πώς το εν λόγω μοντέλο από το εργοστάσιο αποδίδει 760 άλογα και 847 Nm ροπής. Νούμερα διόλου ευκαταφρόνητα από τον κομπρεσεράτο 5,2 λίτρων 8κύλινδρο κινητήρα.

Διαβάστε επίσης: Νέο Hennessey Venom F5 με το ισχυρότερο μοτέρ στον κόσμο (+video)

Για να καταφέρουν οι μηχανικοί να προσφέρουν 58% επιπλέον δύναμη, έκαναν μια σειρά μετατροπών. Αυτό που θα πρέπει να γνωρίζετε αρχικά, είναι πως για να αποδοθούν οι 1.220 ίπποι απαιτείται καύσιμο Ε85 (85% μεθανόλη, 15% βενζίνη). Για το λόγο αυτό έχει αλλαχτεί όλη η τροφοδοσία της Mustang.


 

Εν συνεχεία έχει τοποθετηθεί ένα μεγαλύτερος κομπρέσορας, ενώ ο εγκέφαλος του κτήνους έχει επαναπρογραμματιστεί για να μπορεί να διαχειριστεί τα επιπλέον ποσά ισχύος και ροπής. Τη δέουσα προσοχή έδωσαν όμως και στη μετάδοση της κίνησης, που έχει ενισχυθεί στα σημεία για να μην «σπάει» κάθε τρεις και λίγο.

Η Hennessey αναμένεται να κατασκευάσει μόλις 66 Venom, με το συνολικό κόστος μετατροπής να αγγίζει τα 59.000 δολάρια. Διαθέσιμο θα είναι και μια χρωματική επιλογή που είναι εμπνευσμένη από τα χρώματα που φορούσε το αγωνιστικό Ford GT40 στις 24 ώρες της Daytona του 1966. Βέβαια όσοι το επιθυμούν θα πρέπει να πληρώσουν επιπλέον 4.950 δολάρια.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.