Σοβαρές ρωγμές στην δεύτερη μεγαλύτερη γέφυρα της Ελλάδας (+video)

Γνωρίζετε που βρίσκεται η μεγαλύτερη γέφυρα, μετά από αυτή του Ρίου-Αντιρρίου; Δείτε σε ποια οχήματα απαγορεύεται πλέον η διέλευση λόγω ρωγμών...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Γέφυρα Σερβίων

Έντονο προβληματισμό έχουν δημιουργήσει στους ειδικούς οι σοβαρές ρωγμές που έχουν εντοπιστεί στην δεύτερη μεγαλύτερη γέφυρα της Ελλάδας. Μάλιστα, ήδη έχουν ξεκινήσει οι εργασίες συντήρησης, ενώ ταυτόχρονα η Ελληνική Αστυνομία απαγόρευσε την διέλευση οχημάτων άνω των 3,5 τόνων στη γέφυρα.

Αρχικά, αξίζει να αναφέρουμε ότι η δεύτερη μεγαλύτερη σε μήκος γέφυρας της Ελλάδας είναι η Γέφυρα Σερβίων. Το μήκος της αγγίζει 1.372 μέτρα και δόθηκε σε χρήση το μακρινό 1975. Η εν λόγω γέφυρα βρίσκεται στον Νομό Κοζάνης και αποτελεί την διέλευση πάνω από την τεχνητή λίμνη Πολυφύτου.

Από τις αρχές του 2020 είχαν εντοπιστεί σοβαρές ρωγμές στην γέφυρα και τώρα έχει φτάσει η ώρα της αποκατάστασης. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι σύμφωνα με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας η τελευταία επιθεώρηση της γέφυρας έγινε το 1995 μετά τον σεισμό του Μάιου. Τώρα, έχουν ξεκινήσει οι εργασίες αποκατάστασης και θα διαρκέσουν όλο το Μάρτιο. Όλα δείχνουν ότι θα ολοκληρωθούν τον Απρίλιο, οπότε και αναμένετε να δοθεί η συνολικά ελεύθερη κυκλοφορία της γέφυρας.

H ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. 
Απαγόρευση κυκλοφορίας παντός είδους οχημάτων, με μεικτό βάρος άνω των 3,5 τόνων στην Εθνική Οδό Κοζάνης- Λάρισας, από τη Χ/Θ 18+900 έως τη Χ/Θ 20+300 (Υψηλή Γέφυρα Σερβίων), λόγω εκτέλεσης εργασιών ενίσχυσης της Υψηλής Γέφυρας Σερβίων που βρίσκεται στην Εθνική Οδό Κοζάνης – Λάρισας και μετά από Απόφαση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης.

Πηγές: pdm.gov.gr, astynomia.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.