Σοβαρό τροχαίο στα “Λιμανάκια”: Ως πότε οι δρόμοι μας θα είναι “πίστες”; (+video)

Ακόμη ένα τροχαίο ατύχημα, σοβαρό αυτή την φορά συνέβη στα "Λιμανάκια". Ως πότε θα ανεχόμαστε αυτή την κατάσταση; Δείτε το σχετικό video.

Βρείτε μας στο

Ακόμη ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα συνέβη το περασμένο σαββατοκύριακο στην παραλιακή Λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου, στα “Λιμανάκια”.

Δείτε επίσης: ΕΛ.ΑΣ. – Υπηρεσία μη επανδρωμένων αυτοκινήτων στο κυνήγι των κοντράκηδων  

Όπως φαίνεται και στο video πιο κάτω ο οδηγός ενός Fiat Punto, προφανώς και δεν εκτίμησε σωστά την κατάσταση και έχοντας αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Αυτό υποστρέφοντας βγήκε στο αντίθετο ρεύμα (προς Αθήνα) και έπεσε πλαγιομετωπικά σε ένα Ford Fiesta και στην συνέχεια σε μία μοτοσικλέτα.

Δείτε επίσης: Έλεγχοι τροχαίας – Με 212 χλμ./ώρα στη Λ. Βουλιαγμένης! (+video)

Αν και το ατύχημα ήταν αρκετά σφοδρό, ευτυχώς δεν θρηνήσαμε θύματα. Ας ελπίσουμε πως οι εικόνες που θα δούμε στο video πιο κάτω θα συνετίσουν κάποιους και θα σκεφτούν καλύτερα το… μέλλον τους και τον τρόπο που οδηγούν.

Επίσης, καλό θα είναι ο κόσμος που συγκεντρώνεται στο σημείο, να… κόψει επιτέλους αυτή την κακή συνήθεια. Είναι όλοι εκτεθειμένοι σε κίνδυνο και το μοιραίο δεν αργεί όπως είναι γνωστό. Και μην τα ρίξουμε στην Αστυνομία, η οποία και ελέγχους κάνει και “άδειες” αφαιρεί!

Ας έχουμε όλοι μας πιο υπεύθυνη στάση μήπως και καταφέρουμε όλοι μαζί να εξαλείψουμε τέτοια φαινόμενα από τους ελληνικούς δρόμους.

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr