Ένα πολύ σοβαρό τροχαίο συνέβη το ξημέρωμα της Δευτέρας (23/6) στην Πεντέλη, όταν ο οδηγός της λευκής BMW έχασε τον έλεγχο. Τραγικός απολογισμός είναι ο θανάσιμος τραυματισμός ενός εκ των τεσσάρων νεαρών επιβατών.
Δείτε επίσης: Οι μάρκες που “σάρωσαν” στα δίκυκλα – Ταξινομήσεις στο 5μηνο στην Ελλάδα
Πιο συγκεκριμένα, το συμβάν έλαβε χώρα στη Λ. Διονύσου γύρω στις 03.10 το ξημέρωμα. Ο οδηγός, κατεβαίνοντας το βουνό με κατεύθυνση την πλατεία Πεντέλης έχασε τον έλεγχο και το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε αρκετά μέτρα μακριά από το οδόστρωμα. Στο όχημα επέβαιναν τέσσερις νεαροί, ένας εκ των οποίων ο 25χρονος που δυστυχώς έχασε τη ζωή του. Επίσης, δύο 20χρονοι είναι πολύ σοβαρά τραυματισμένοι.
Απεγκλωβίστηκαν από την Πυροσβεστική
Στο σημείο έσπευσαν στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. και το ΕΚΑΒ, ενώ χρειάστηκε και επέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό τους. Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση της Πυροσβεστικής: “Τραυματισμένοι απεγκλωβίστηκαν 2 άνδρες από ΕΙΧ όχημα ενώ ακόμα 2 άνδρες μεταφέρθηκαν σε σημείο από όπου παρελήφθησαν από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, συνεπεία εκτροπής του οχήματος από το οδόστρωμα πλησίον της Πεντέλης Αττικής. Επιχείρησαν 11 πυροσβέστες με 4 οχήματα”.
Τραυματισμένοι απεγκλωβίστηκαν 2 άνδρες από ΕΙΧ όχημα ενώ ακόμα 2 άνδρες μεταφέρθηκαν σε σημείο από όπου παρελήφθησαν από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, συνεπεία εκτροπής του οχήματος από το οδόστρωμα πλησίον της Πεντέλης Αττικής. Επιχείρησαν 11 #πυροσβέστες με 4 οχήματα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) June 23, 2025
Ακολουθεί σχετικό video του “ACTION 24” από το σημείο του συμβάντος.