Σπάνια BMW Alpina B7 Turbo Coupe/1 Katalysator σε δημοπρασία

Μια ειδική και σπάνια έκδοση της Alpina βγαίνει στο σφυρί με την τιμή της να αναμένεται να εκτοξευθεί! Πως σας φαίνεται;

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Θα αδικούσαμε την Alpina αν λέγαμε ότι είναι απλά ένας οίκος βελτιώσεων. Είναι τόσο μεγάλο το εύρος των αλλαγών στις δημιουργίες της, που μάλλον πρόκειται για έναν οίκο… μεταμορφώσεων. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο δε, έχει και μια πρόσθετη ιδιαιτερότητα που το κάνει σπάνιο.

Στην Alpina κατασκευάζουν ειδικές εκδόσεις BMW εδώ και σχεδόν μισό αιώνα, έχοντας προσφέρει στον κόσμο των τεσσάρων τροχών, μερικές μοναδικές δημιουργίες. Ανακατασκευάζουν εντελώς τα μοντέλα BMW επεμβαίνοντας στο εσωτερικό, στους κινητήρες, στις αναρτήσεις, στους τροχούς και σε πολλά άλλα επί μέρους τμήματα. Μάλιστα οι αλλαγές είναι σε τέτοιο βαθμό, που δικαιολογείται απόλυτα η απόφαση τους να τα διαθέτουν ως μοντέλα Alpina και όχι ως BMW.

Ανάμεσα στη λίστα με τις εκπληκτικές δημιουργίες της μάρκας, είναι και η Alpina B7 Turbo Coupe/1 Katalysator του 1987, που βασίζεται σε μια BMW E24 Σειρά 6. Η υπερτροφοδότηση μπορεί να μην λέει και πολλά στις μέρες μας, όντας κάτι συνηθισμένο, ωστόσο στην δεκαετία του ’80 ήταν κάτι πολύ σπάνιο, ειδικά σε πολιτικά αυτοκίνητα.


Η Alpina, πέραν όλων των άλλων, τοποθετούσε λοιπόν έναν υπερσυμπιεστή στον κινητήρα 3,5 λίτρων του αυτοκινήτου, ανεβάζοντας την ισχύ στους 324 ίππους. Αυτή η ισχύς αφορούσε την συγκεκριμένη έκδοση Katalysator, καθώς τα μοντέλα που δεν διέθεταν καταλυτικό μετατροπέα, έφταναν ακόμα πιο ψηλά σε δύναμη.

Παρά του ότι την ισχύ ουδείς εμίσησε, η καταλυτική έκδοση της συγκεκριμένης Alpina έχει πολύ μεγαλύτερη άξια στο χρηματιστήριο των απανταχού συλλεκτών. Κι αυτό γιατί η παραγωγή ήταν σημαντικά περιορισμένη. Επιπρόσθετα, η διαμόρφωση του συγκεκριμένου αυτοκινήτου, με κόκκινο εσωτερικό, ανεβάζει ακόμη περισσότερο την συλλεκτική του αξία, αφού κατασκευάστηκαν μόλις 20 από αυτά.

Τα “χτυπήματα” λοιπόν στον οίκο RM Sotheby’s της Φλόριντα όπου και θα δημοπρατηθεί το αυτοκίνητο αναμένονται να είναι πολλά, με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για προσφορές από 80.000 έως και 120.000 δολάρια.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.