Σπάνιες Porsche, Jaguar, Bentley και όχι μόνο… στο έλεος του χρόνου (+video)

Θα μπορούσαν να είναι εκθέματα και όχι παρατημένα σε αυτή την σκοτεινή αποθήκη! Ανάμεσα τους θα δούμε Porsche 356 και πολλά ακόμη μοναδικά "στολίδια"...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Παρατημένες Porsche

Όλο και περισσότερες αποθήκες με παρατημένα αυτοκίνητα “βλέπουν” το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα, όπως για παράδειγμα αυτό το εγκαταλελειμμένο σχολείο που έκρυβε “θησαυρούς”. Αυτή τη φορά, το video που ακολουθεί θα μας ταξιδέψει μέχρι τη Μεγάλη Βρετανία, εκεί όπου θα δούμε μοναδικά αυτοκίνητα όπως Porsche 924, αλλά και σπάνια μοντέλα εγχώριας κατασκευής, όπως Jaguar, Bentley και Aston Martin.

Διαβάστε επίσης: Εκατοντάδες ολοκαίνουρια BMW και MINI παρατημένα εδώ και χρόνια (+video)

Την συγκεκριμένη αποθήκη έφερε στο φως o κάτοχος του καναλιού “Imstokze”, ο οποίος ανακάλυψε τον συγκεκριμένο χώρο και μας μεταφέρει πλάνα από αυτοκίνητα που έχουν παραδοθεί στο έλεος του χρόνου. Ανάμεσά τους θα δούμε δύο Porsche 356, ενώ τα περισσότερα μοντέλα είναι βρετανικής προέλευσης και μάρκας Aston Martin, Bentley και Jaguar.

Όπως θα δείτε στο video που ακολουθεί, το οίκημα πρέπει να είναι εγκαταλελειμμένο εδώ και πάρα πολλές δεκαετίες, μιας και η πρόσβαση ήταν ιδιαίτερα δύσκολη, με τον δρόμο να έχει καλυφθεί από θάμνους και δέντρα. Όσο για τα αυτοκίνητα, τα περισσότερα είναι σε εξαιρετικά άσχημα κατάσταση, αφού λείπουν εξαρτήματα και η σκουριά έχει κυριεύσει μεγάλο μέρος του αμαξώματος.

Σίγουρα, όμως, ανάμεσά τους υπάρχουν και μοντέλα που επιδέχονται ανακατασκευής. Αρκεί, βέβαια, να βρεθούν οι ενδιαφερόμενοι και κυρίως… ο κάτοχος αυτού του οικήματος με τους σκονισμένους “θησαυρούς”!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.