Σπανιότατο ΒMW M1 AHG του Paul Walker σε πλειστηριασμό

Ένα από τα μόλις δέκα BMW M1 AHG που έχουν κατασκευαστεί πρόκειται να δημοπρατηθεί. Από την προσωπική συλλογή του εκλιπόντος ηθοποιού Paul Walker...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
ΒMW M1

Το 1978 η BMW παρουσίασε την M1, το πρώτο μοντέλο στην ιστορία της που έφερε το γράμμα που όλοι έχουμε συνδυάσει με επιδόσεις και οδηγική απόλαυση. Αφορμή για την δημιουργία της Μ1 ήταν το πρωτάθλημα Procar, του οποίου η διοργάνωση “έτρεχε” παράλληλα στο καλεντάρι των αγώνων της F1.

Στο Procar, συμμετείχαν οδηγοί από την F1, τους αγώνες endurance και τα πρωταθλήματα τουρισμού, οι οποίοι αγωνίζονταν με το ίδιο αυτοκίνητο παραγωγής. Στην προκειμένη περίπτωση την M1 δηλαδή, σε κάτι που θυμίζει σε αναλογία το All Star του NBA. H M1 στην πολιτική της έκδοση έφερε έναν εξακύλινδρο σε σειρά κινητήρα, τοποθετημένο για πρώτη φορά στην ιστορία της BMW σε mid-engine διάταξη, με τα 3.453 κ.εκ. της χωρητικότητας του να αποδίδουν 277 ίππους και 330 Nm ροπής. Aξιοσημείωτη επίσης είναι και η ιταλική συνεισφορά στη δημιουργία του αυτοκινήτου, αφού o Gianpaolo Dallara, που εργαζόταν τότε στην Lamborghini, σχεδίασε το σασί, ενώ η σχεδίαση έφερε την υπογραφή ενός άλλου Ιταλού, του Giorghetto Giugiaro.

Παρά τη σύντομη παρουσία της Μ1 στην παραγωγή (1978-1981) το μοντέλο δημιούργησε αίσθηση και σε αυτό συνέβαλε φυσικά και η προώθηση του μέσω του Procar πρωταθλήματος. Τη δημοφιλία αυτή θέλησε να εκμεταλλευτεί ένας μεγάλος dealer της BMW στην Γερμανία, δημιουργώντας ένα kit που μεταμόρφωνε μια απλή M1 στην αγωνιστική έκδοση Procar.


Πέραν των αισθητικών αλλαγών που προσέδιδαν την επιθυμητή εμφάνιση, στα μόλις δέκα M1 AHG που κατασκευάστηκαν, τοποθετούνταν ρυθμιζόμενες αναρτήσεις και τροχοί 16 ιντσών της BBS, ενώ ο κινητήρας βελτιωνόταν αποδίδοντας 350 ίππους, με την ισχύ αυτή να διαχειρίζεται ένας ενισχυμένος αγωνιστικός συμπλέκτης.

Ένα από τα δέκα αυτά μοντέλα είναι και αυτό που πρόκειται να δημοπρατηθεί από τον οίκο Sotheby’s λοιπόν. Και αν πολλούς όλα αυτά τα ιστορικά των παρελθόντων ετών δεν τους συγκινούν και τόσο ώστε να “χτυπήσουν” με μεγαλύτερη προσφορά, υπάρχει πάντα και το στοιχείο ότι το αμάξι ανήκε στην προσωπική συλλογή του εκλιπόντος ηθοποιού Paul Walker, γεγονός που του προσδίδει πρόσθετη αξία. Η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί στις 10 Δεκεμβρίου και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για έως και 550.000 δολάρια.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.