Πόσο πωλήθηκε τελικά η BMW M3 του Paul Walker;

Χρειάστηκαν ελάχιστες ημέρες ώστε η BMW M3 του Paul Walker να βρει νέο ιδιοκτήτη. Υπάρχει βέβαια μία λεπτομέρεια που αξίζει να σημειωθεί...

Βρείτε μας στο

Πρόσφατα σας είχαμε ενημερώσει σχετικά με την πώληση της BMW M3 που ανήκε στον Paul Walker. Δε χρειάστηκε να περάσουν παρά ελάχιστες ημέρες ώστε να βρεθεί ο νέος αγοραστής.

Ο έμπορος της εταιρείας από το Τέξας με την επωνυμία «Reserve Auto Group» δήλωσε σε μέσο του εξωτερικού ότι το αυτοκίνητο ήδη πωλήθηκε. Η τελική τιμή δεν ήταν άλλη από αυτή που αναγραφόταν στην αγγελία, δηλαδή 138.600 ευρώ. Μάλιστα, τόνισε ότι τέτοιου είδους αυτοκίνητα κοστίζουν από 50.000 έως 125.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Πωλείται μία απίστευτη Lancia Delta HF Integrale Evoluzione II (+video)

Η τιμή εξαρτάται από την κατάσταση και τα χιλιόμετρα. Βέβαια, στην προκειμένη περίπτωση η εικονιζόμενη BMW M3 είχε «πλούσιο» βιογραφικό, μιας και προέρχεται από τη συλλογή του δημοφιλούς ηθοποιού.

Στην όλη ιστορία υπάρχει και μία λεπτομέρεια που αποκάλυψε ο ιδιοκτήτης της εταιρείας «Reserve Auto Group και αξίζει να αναφέρουμε. Ο επόμενος ιδιοκτήτης, μετά τον Paul Walker, απέκτησε το βαυαρικό μοντέλο από τον ηθοποιό μόλις μία εβδομάδα πριν από το τραγικό συμβάν. Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι μετά από κάτι τέτοιο η τιμή της εκτοξεύθηκε. Τι τραγική ειρωνεία…

Διαβάστε επίσης: Η άγνωστη ιστορία πίσω από τη BMW χωρίς… τη μάσκα BMW

Υπενθυμίζω ότι η συγκεκριμένη BMW M3 (e30) κατασκευάστηκε το 1991. Ωστόσο έχει διανύσει μόλις 21.320 χιλιόμετρα και βρίσκεται σε πραγματικά άριστη κατάσταση. Παραμένει στην εργοστασιακή της μορφή, με το χρώμα να είναι γνήσιο. Το εσωτερικό βρίσκεται επίσης σε άριστη κατάσταση και οι επενδύσεις είναι δερμάτινες.

Μοναδική αξιοσημείωτη προσθήκη που έχει γίνει είναι οι ζάντες μεγέθους 16 ιντσών, οι οποίες τοποθετούνται στην ειδική έκδοση «Sport Evolution».