Σπίτι-Γραφείο-Σπίτι: Τα χιλιόμετρα που θα “γράψουμε” στον εργασιακό μας βίο

Πόσα χιλιόμετρα θα "γράψουμε" κατά μέσο όρο αν εργαστούμε 47 χρόνια; Δείτε τα αποτελέσματα της έρευνας για την Ελλάδα, αλλά και τι συμβαίνει σε άλλες χώρες...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Έρευνα

Ένα από τα πιο συχνά δρομολόγια που κάνουμε είναι ασφαλώς από το σπίτι μέχρι τον εργασιακό μας χώρο και πίσω. Μία έρευνα προσπάθησε να προσεγγίσει πόσα είναι τα συνολικά χιλιόμετρα αυτού του δρομολογίου σε ολόκληρο τον εργασιακό μας βίο και τα αποτελέσματα είναι τρομακτικά.

Χρήσιμα: 3+1 συμβουλές για να κερδίσεις χρόνο στην κίνηση της πόλης

Συνολικά, αξιολογήθηκαν 110 χώρες και προκειμένου να προκύψουν τα συνολικά χιλιόμετρα χρησιμοποιήθηκαν κάποιες ήδη γνωστές “σταθερές” από άλλες έρευνες. Για παράδειγμα, επιλέχθηκε ένας αριθμός μέσης απόστασης του δρομολογίου σπίτι-γραφείο για κάθε χώρα. Επίσης, βάσει εργασιακών συνθηκών, επιλέχθηκε ένας αριθμός των συνολικών ετών εργασίας. Στην περίπτωση της χώρας μας, ο υπολογισμός έγινε με 47 χρόνια εργασίας.

Για την Ελλάδα, λοιπόν, η συνολική απόσταση υπολογίστηκε ότι είναι 164.932 μίλια, δηλαδή 265.432 χλμ. Μπορεί να ακούγονται πολλά, αλλά υπάρχουν οδηγοί άλλων χωρών που βρίσκονται σε πολύ χειρότερη θέση. Για παράδειγμα, στη χειρότερη θέση βρίσκεται η Ανγκόλα με τα 42 χρόνια εργασίας. Εκεί τα συνολικά μίλια είναι 433.124, δηλαδή 697.045 χλμ.

Αντιθέτως, στην καλύτερη “μοίρα” βρίσκεται η Αιθιοπία, με τα 42 χρόνια εργασίας να μεταφράζονται σε μόλις 32.622 μίλια ή 52.500 χλμ. Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα για όλες τις χώρες, όπως δημοσιεύονται στη σελίδα “GPS.com”.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.