Στα “δίχτυα” της ΕΛ.ΑΣ. συμμορία που “μοίραζε” διπλώματα οδήγησης (+video)

Η ΕΛ.ΑΣ. κατέσχεσε μεταξύ άλλων ακουστικά τύπου "ψείρες" και ειδικό ρουχισμό. Δείτε πόσα χρήματα ζητούσαν από τους υποψήφιους!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Δίπλωμα Οδήγησης

Εγκληματική οργάνωση που έβγαζε διπλώματα οδήγησης και παραποιούσε την διαδικασία εξαρθρώθηκε από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας. Οι ενδιαφερόμενοι πλήρωναν ακόμα και το ποσό των 2.000 ευρώ για να αποκτήσουν το δίπλωμά τους. Πάμε να δούμε πως δρούσε η εγκληματική οργάνωση!

Γερμανία: Έδωσαν εξετάσεις για δίπλωμα και “έκλεβαν” μέσω… μάσκας

Τα μέλη της οργάνωσης ενώθηκαν σαν ομάδα και προσέγγιζαν άτομα που κινδύνευαν να αποτύχουν στις εξετάσεις. Είχαν στη διάθεσή τους οπτικοακουστικό υλικό και χορηγούσαν ασυρμάτους, “ψείρες”, ακόμα και ειδικό ρουχισμό ώστε να κρύβονται τα “gadgets”. Κατά τη διάρκεια της εξέτασης, τα μέλη της οργάνωσης επικοινωνούσαν με τους εξεταζόμενους, υποδεικνύοντας τις σωστές απαντήσεις.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν έντεκα άτομα και συγκεκριμένα ο προϊστάμενος και τρεις υπάλληλοι Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Περιφερειακής Ενότητας και επτά ιδιώτες, ιδιοκτήτες και υπάλληλοι σχολών οδηγών. Ανάμεσα στα αντικείμενα που κατασχέθηκαν ήταν το ποσό των 52.295 ευρώ, αλλά και κερδισμένα δελτία τυχερών παιγνίων κέρδους 63.000 ευρώ.  Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, το οικονομικό όφελος υπολογίζεται ότι υπερβαίνει κατά πολύ τα 120.000 ευρώ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.