Στα “σκαριά” ο ηλεκτρικός διάδοχος του Hyundai i10

Όλα δείχνουν ότι μέχρι το 2023 η Hyundai θα έχει δημιουργήσει το πρώτο της αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης. Δείτε πόσο αναμένεται να κοστίζει...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Hyundai i10

Η αντίστροφη μέτρηση για την διεύρυνση της γκάμας των αμιγώς ηλεκτρικών Hyundai έχει ξεκινήσει και η κορεάτικη εταιρεία φαίνεται πως ετοιμάζει ένα αυτοκίνητο πόλης, παρόμοιων διαστάσεων με αυτές του Hyundai i10. Για την ώρα δεν έχει επισημοποιηθεί το όνομά του, αλλά το πιθανότερο σενάριο είναι να το γνωρίσουμε ως Ioniq 1.

Σύμφωνα με το βρετανικό Autocar, η Hyundai θέλει να καταστήσει προσιτό το μικρό της ηλεκτρικό και στοχεύει σε μία τιμή που δεν θα ξεπερνά τα 20.000 ευρώ. Καταλαβαίνουμε, λοιπόν, ότι θα αποτελέσει τον άμεσο ανταγωνιστή μοντέλων όπως το VW ID.1. Επίσημες εκτιμήσεις σχετικά με την σχεδίαση δεν υπάρχουν για την ώρα, ωστόσο έχει γνωστοποιηθεί πως λίγο αργότερα θα υπάρξει και μία δεύτερη, επίσης ηλεκτρική έκδοση που θα είναι ψηλότερη, κάτι σαν το Hyundai Casper.

Μπορεί για την ώρα να μην έχουμε κάποια ψηφιακή προσέγγιση της εμφάνισης, αλλά είναι γνωστό ποιος ηλεκτροκινητήρας θα τροφοδοτεί το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Πρόκειται για μία μονάδα που προέρχεται από την εταιρεία Borg Warner, η οποία αποδίδει 184 ίππους. Βέβαια, στην περίπτωση του ηλεκτρικού αντικαταστάτη του Hyundai i10 ένα τέτοιο νούμερο ακούγεται υπερβολικό. Ίσως, λοιπόν, να γίνει μία μικρή μείωση ισχύος.

Τους αμέσως επόμενους μήνες θα έρθουν περισσότερες πληροφορίες για το νέο μοντέλο της Hyundai που θα λανσαριστεί εντός του 2023. Η γκάμα των ηλεκτρικών της αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά, μην ξεχνάμε άλλωστε ότι μέχρι το 2030 θα προσφέρει στην ευρωπαϊκή αγορά άλλα 10 πλήρως ηλεκτρικά μοντέλα.

Πηγή: autocar.co.uk

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.