Στην Αθήνα μια από τις πιο σύγχρονες πεζοδιαβάσεις της Ευρώπης!

Πλέον στην χώρα μας και συγκεκριμένα στην Αθήνα λειτουργεί μία από τις πιο σύγχρονες διαβάσεις πεζών στην Ευρώπη! Ας δούμε τι την κάνει ξεχωριστή.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια μιας από τις πιο σύγχρονες διαβάσεις πεζών στην Ευρώπη με τον Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη, μαζί με τον Ευρωβουλευτή κ. Στέλιο Κυμπουρόπουλο να την διασχίζουν πρώτοι.  Η «έξυπνη» και σύγχρονη διάβαση δημιουργήθηκε από την Περιφέρεια Αττικής και βρίσκεται εμπρός από το Παναθηναϊκό Στάδιο.

Πρόκειται για την πιο σύγχρονη διάβαση που εγκαινιάστηκε ποτέ στην χώρα μας και μια από τις πιο σύγχρονες της Ευρώπης. Και αυτό γιατί έχει κατασκευαστεί από ειδικό, ακρυλικό φωσφορίζον υλικό με κρυστάλλους, ενώ διαθέτει και φωτισμό LED που μεταβάλλεται ανάλογα με τις υποδείξεις του φωτεινού σηματοδότη. Μάλιστα, ειδικός πομπός μετάδοσης ηχητικών και παλμικών σημάτων ειδοποιεί πολίτες με προβλήματα όρασης.

Όπως ανακοίνωσε αμέσως μετά ο Περιφερειάρχης η Περιφέρεια Αττικής στοχεύει τμηματικά να θέσει σε εφαρμογή συνολικά 200 έξυπνες διαβάσεις.


Απευθυνόμενος ο Περιφερειάρχης στον Ευρωβουλευτή Σ. Κυμπουρόπουλο επισήμανε:

«Αγαπητέ Στέλιο είσαι ο πρώτος πολίτης που χρησιμοποίησε τη διάβαση, σε μια κίνηση συμβολικού χαρακτήρα που σφραγίζει την πολυεπίπεδη συνεργασία μας για την οδική ασφάλεια και την προσβασιμότητα. Είμαι σίγουρος ότι η συντονισμένη μας προσπάθεια θα μεταφερθεί στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στέλνοντας σε όλη την Ευρώπη το μήνυμα ότι η Περιφέρεια Αττικής έχει στραμμένο το βλέμμα στη βιώσιμη κινητικότητα του 2020 και την άμεση αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της».

Ο κύριος Στέλιος Κυμπουρόπουλος δήλωσε με τη σειρά του «σήμερα, εδώ στην Αττική ο συνάδελφος κ. Πατούλης έδειξε τι σημαίνει έξυπνη πόλη και έξυπνη διάβαση, σε μια περίοδο που η Ευρώπη αλλάζει. Με αυτόν τον τρόπο δείχνουμε ότι μπορούμε να είμαστε πρωτοπόροι και μπροστάρηδες στο νέο, στο καινούριο. Αξίζουν πολλά μπράβο στον κ. Πατούλη και στα στελέχη της Περιφέρειας που υλοποίησαν μια ιδέα μέσω της οποίας διευκολύνεται η μετακίνηση όλων των πολιτών. Μπαίνουμε σε μια νέα εποχή στην οποία η οδική ασφάλεια έχει προτεραιότητα. Είναι ανάγκη να αλλάξει η νοοτροπία που υπάρχει και να γίνει κατανοητό ότι σεβόμαστε τον πολίτη που περπατάει, που κινείται με μπαστούνι, που κινείται με αμαξίδιο. Δεν έχουν προτεραιότητα μόνο όσοι κινούνται με αυτοκίνητο. Αυτή η διάβαση που μόλις πριν από λίγο περάσαμε μπορεί να αποτελεί μια λύση. Κύριε Πατούλη σας συγχαίρω».

Στο πλαίσιο των εγκαινίων πραγματοποιήθηκε συμβολικό δρώμενο με τη συμμετοχή ατόμων με κινητικά προβλήματα. Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων ο Διοικητής Τροχαίας Αθηνών Σ. Λάσκος, ο Προϊστάμενος Κλάδου Τάξης υποστράτηγος Ε. Γκαρίλας, ο Χρήστος Παπαφιλίππου Υποδιευθυντής Τροχαίας Αθηνών, οι Αντιπεριφερειάρχες Οικονομικών Ν. Πέππας, Υγείας Α. Βαθιώτης, ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Γ. Σελίμης, οι Εντεταλμένοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Ε. Κοσμίδη, Θ. Κουτσογιαννόπουλος, Φ. Καλογήρου, ο σύμβουλος οδικής ασφάλειας της Περιφέρειας Κ. Λογοθέτης, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτών Οδήγησης Δ. Ηλιάδης, η Γενική Διευθύντρια Αναπτυξιακού Προγραμματισμού έργων και Υποδομών της Περιφέρειας Ε. Βελγάκη, ο Γενικός Διευθυντής Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας Αττικής Η. Δόλγυρας και ο Προϊστάμενος Σηματοδότησης της Περιφέρειας Π. Καρυώτης.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]