Στην Ελλάδα η νέα BMW i7. Δείτε πόσο κοστίζει η “ναυαρχίδα” των ηλεκτρικών!

H ηλεκτρική λιμουζίνα των 544 ίππων έφτασε στην Ελλάδα. Δείτε πόσο κοστίζει η νέα BMW i7 με την επιδότηση "Κινούμαι Ηλεκτρικά 2"...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
BMW i7

Λίγους μήνες μετά την επίσημη αποκάλυψή της, η νέα BMW i7, η “ναυαρχίδα” στη γκάμα των ηλεκτρικών των Βαυαρών, έφτασε στην Ελλάδα. Πάμε να δούμε σε ποια έκδοση είναι διαθέσιμη στην χώρα μας, αλλά και πόσο κοστίζει.

Για την ώρα, η ηλεκτρική λιμουζίνα θα προσφέρεται στην έκδοση i7 xDrive60. Εξοπλίζεται με δύο ηλεκτροκινητήρες, οι οποίοι αποδίδουν συνδυαστικά 544 ίππους και 745 Nm ροπής. Πηγή τροφοδοσίας αποτελεί μία μεγάλη μπαταρία χωρητικότητας 101,8 kW, η οποία προσφέρει έως και 625 χλμ. αυτονομίας σύμφωνα με τους Γερμανούς. Πέρα από την μεγάλη χωρητικότητα, αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι σε ταχυφορτιστή θα είναι εφικτή η φόρτιση από 10 έως 80% μέσα σε μόλις 34 λεπτά, ενώ σε 10 λεπτά το αυτοκίνητο θα κερδίζει κάτι παραπάνω από 170 χλμ.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η νέα BMW i7 λανσάρει για πρώτη φορά την τεράστια BMW Theatre Screen οθόνη για τους πίσω επιβάτες (προαιρετικός εξοπλισμός). Το μέγεθός της αγγίζει τις 31,3 ίντσες και η ανάλυση τα 8K. Εννοείται ότι οθόνες υπάρχουν και στην κεντρική κονσόλα, με αυτή που αναλαμβάνει τον ρόλο του πίνακα οργάνων να έχει μέγεθος 12,3 ιντσών και αυτήν που προορίζεται για ενημέρωση και ψυχαγωγία των επιβατών να φτάνει τις 14,9 ίντσες.


Η τιμή της νέας BMW i7 xDrive60 ξεκινά από τα 162.150 ευρώ στην βασική της έκδοση. Με τον συνυπολογισμό της επιδότησης “Κινούμαι Ηλεκτρικά 2”, το τελικό κόστος απόκτησης διαμορφώνεται στα 154.150 ευρώ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.