Στην Ελλάδα η ταχύτερη BMW παραγωγής! Δείτε πόσο κοστίζει

Έφυγε με το ρεκόρ της ταχύτερης BMW παραγωγής από το Nurburgring, θα παραχθεί σε 1.000 κομμάτια και είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα. Δείτε πόσο κοστίζει πριν και μετά τους φόρους!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Τιμές BMW M4 CSL

Η αναβίωση του ονόματος CSL έγινε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αφού όπως σας είχαμε ενημερώσει στο παρελθόν, η BMW M4 CSL είναι πλέον το ταχύτερο μοντέλο της εταιρείας στο Nurburgring (πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε τον γύρο της). Η παραγωγή περιορίζεται στα μόλις 1.000 αντίτυπα και τώρα έφτασε η ώρα να μάθουμε την τιμή στην ελληνική αγορά.

Η νέα BMW M4 CSL εξοπλίζεται με έναν κινητήρα που αντλεί επιρροές από το μοτέρ που συναντάμε στην αγωνιστική BMW M4 GT3. Πρόκειται για ένα twin-turbo κινητήρα με πίεση υπερπλήρωσης αυξημένη από 1,7 bar σε 2,1 bar, ο οποίος είναι εξακύλινδρος σε σειρά και η χωρητικότητά του αγγίζει τα 3,0 λτ. Η ισχύς φτάνει τους 550 ίππους και η μέγιστη ροπή των 650 Nm έρχεται από τις 2.750 σ.α.λ.

 

Η κίνηση περνά αποκλειστικά στον πίσω άξονα μέσω αυτόματου M Steptronic σασμάν με 8 σχέσεις. Κάπως έτσι, τα 0-100 χλμ./ώρα έρχονται σε μόλις 3,7 δλ. και η τελική ταχύτητα περιορίζεται στα 307 χλμ./ώρα.

Είναι περιττό να αναφέρουμε ότι η νέα BMW M4 CSL είναι το ακριβότερο αυτοκίνητο στο νέο τιμοκατάλογο της βαυαρικής εταιρείας στην Ελλάδα. Η ανώτατη προτεινόμενη λιανική της τιμή ορίζεται στα 243.200 ευρώ (148.739,90 ευρώ προ φόρων). Πρόκειται για σημαντικά μεγαλύτερη τιμή από αυτή της BMW M4 Competition που κοστίζει 131.800 ευρώ. Πατώντας εδώ μπορείτε να επισκεφθείτε το αναλυτικό μας άρθρο για την BMW M4 CSL και να μάθετε τα πάντα γι’ αυτήν!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.