Στην Ελλάδα η υβριδική έκδοση του Opel Astra – Πόσο κοστίζει στην Ελλάδα

Νέα έκδοση για το γερμανικό μοντέλο που δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη μείωση της κατανάλωσης. Δείτε πόσο κοστίζουν οι τρεις διαθέσιμες εκδόσεις του...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Opel Astra Hybrid

Η γερμανική εταιρεία διευρύνει ακόμα περισσότερο τη γκάμα του δημοφιλούς της μοντέλου με την προσθήκη της υβριδικής έκδοσης με τους 136 ίππους. Πάμε να δούμε πόσο κοστίζει και σε πόσες εκδόσεις προσφέρεται.

Σε αντίθεση με το μικρότερο “αδερφάκι” που προσφέρεται με ισχύ 100 και 136 ίππων, στην περίπτωση του Opel Astra 48V Hybrid υπάρχει μία έκδοση… και αυτή είναι με τους 136 ίππους. Κάτω από το καπό συναντάμε ένα τρικύνδρο μοτέρ βενζίνης με χωρητικότητα 1,2 λτ. με ισχύ136 ίππων (μέγιστη ροπή 230 Nm από τις 1.750 σ.α.λ. αντίστοιχα).


Ο κινητήρας είναι νέος και αναπτύχθηκαν ειδικά για υβριδική εφαρμογή. Η κίνηση περνά στους εμπρός τροχούς μέσω αυτόματου σασμάν με έξι σχέσεις, ενώ το ηλεκτρικό μοτέρ αποδίδει 28 ίππους. Για βέλτιστη απόδοση, οι νέοι κινητήρες λειτουργούν στον κύκλο καύσης Miller, ενώ το σύστημα υπερπλήρωσης είναι μεταβλητής γεωμετρίας. Όσο για την μπαταρία ιόντων λιθίου 48V με χρησιμοποιήσιμη χωρητικότητα 432 Wh, αυτή είναι τοποθετημένη κάτω από το μπροστινό αριστερό κάθισμα.

Τρεις εκδόσεις εξοπλισμού
Το νέο Opel Astra 48V Hybrid είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα σε τρεις εκδόσεις εξοπλισμού. Πιο κάτω, αναφέρουμε ποιες είναι αυτές, αλλά και την αντίστοιχη τιμή!
-Edition: 30.900 ευρώ
-Edition Plus: 32.900 ευρώ
-GS: 37.000 ευρώ

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.