Στην Ελλάδα ο παγκόσμιος κολοσσός BYD

Η BYD είναι ένας παγκόσμιος τεχνολογικός κολοσσός με παρουσία στην αυτοκινητοβιομηχανία, τα συστήματα μπαταριών, τα ηλεκτρονικά και όχι μόνο

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Η BYD (αρχικά από το Build Your Dreams) είναι ένας παγκόσμιος τεχνολογικός κολοσσός αφοσιωμένος σε ένα ενεργειακά βιώσιμο μέλλον για όλη την ανθρωπότητα. Ιδρύθηκε το 1995, ως start-up εταιρεία καινοτομίας με αρχικό αντικείμενο την έρευνα στις τεχνολογίες μπαταριών.

Σταδιακά, η BYD επεκτάθηκε και σε άλλα τεχνολογικά πεδία, πάντα με στόχο την αειφορία και το μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα. Η εταιρεία γνώρισε ραγδαία ανάπτυξη και εξελίχθηκε σε μία παγκόσμια δύναμη, με σημαντική παρουσία στους τομείς της αυτοκινητοβιομηχανίας, της παραγωγής και αποθήκευσης ενέργειας, των ηλεκτρονικών και των ηλεκτρικών σιδηροδρόμων μονής τροχιάς. Σήμερα, απασχολεί περίπου 290.000 εργαζόμενους, ανάμεσά τους 40.000 μηχανικοί σε 11 ερευνητικά κέντρα σε περισσότερα από 30 βιομηχανικά πάρκα, σε 6 ηπείρους.

Στην Ευρώπη, η BYD με παρουσία άνω των 20 ετών, έχει σημαντική παρουσία στα ηλεκτρικά επαγγελματικά οχήματα, ενώ είναι πρώτη σε πωλήσεις ηλεκτρικών λεωφορείων. Σήμερα, μόνο στην Ευρώπη τα αμιγώς ηλεκτρικά ή εξηλεκτρισμένα λεωφορεία της BYD κυκλοφορούν σε περισσότερες από 23 χώρες και 100 μεγαλουπόλεις, με τα νούμερα αυτά να εκτοξεύονται σε περισσότερες από 70 χώρες και 400 μεγαλουπόλεις σε παγκόσμιο επίπεδο. Στην ήπειρό μας, υπολογίζεται ότι ήδη κυκλοφορούν ή βρίσκονται σε στάδιο παραγγελίας περισσότερα από 2.600 ηλεκτρικά λεωφορεία της BYD.

Πλέον, η BYD, όπως προαναφέραμε, δραστηριοποιείται και στην χώρα μας. Εισαγωγέας των ηλεκτρικών επαγγελματικών οχημάτων και λεωφορείων της BYD στην Ελλάδα είναι η εταιρεία ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ, η οποία εφέτος συμπληρώνει 100 χρόνια επιτυχημένης επιχειρηματικής παρουσίας στη χώρα μας.

Η Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ και η PNT CARS PANTOPIKOS, Επίσημος Εισαγωγέας και Εξουσιοδοτημένος Έμπορος της BYD αντίστοιχα, διοργανώνουν εκδήλωση “Open Doors” και προσκαλούν κάθε ενδιαφερόμενο, σήμερα Παρασκευή και αύριο Σάββατο 8 Οκτωβρίου, στις νέες εγκαταστάσεις της μάρκας, στην Κηφισιά. Σε πλήρη παράταξη από τις 10.00 το πρωί έως τις 05.00 το απόγευμα, θα βρίσκονται τόσο το ETP3, το αμιγώς ηλεκτρικό panel van 2,4 τόνων με ωφέλιμο φορτίο 780 κιλά και χώρο φόρτωσης 3,5 κ.μ., όσο και το ETM6, το επίσης 100% ηλεκτρικό, φορτηγό 7,5 τόνων, ιδανικά οχήματα για «πράσινες» αστικές μεταφορές και διανομές. Δίπλα τους, θα βρίσκεται και το midi bus K7, ένα 100% ηλεκτρικό αστικό λεωφορείο 55 επιβατών, μήκους 8,7 μέτρων, ιδανικό για δημοτική συγκοινωνία καθώς ξεχωρίζει με την ευελιξία του και τις μηδενικές εκπομπές ρύπων.

Στην εκδήλωση, ένας στόλος από ETP3 θα είναι διαθέσιμα για test-drive, ενώ παρόντες θα είναι τεχνικοί σύμβουλοι, προκειμένου να παρουσιάσουν τα οχήματα και να λύσουν οποιαδήποτε σχετική απορία. Παράλληλα, θα εξηγούν σε λεπτομέρειες τη διαδικασία για επιδότηση μίας επιχείρησης ή ενός επαγγελματία με ποσό € 8.000 ανά όχημα για την αγορά ενός ETP3 (κόστος 34.820+Φ.Π.Α.), μέσω του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2».

Το ETP3 κινεί ένας ηλεκτροκινητήρας εναλλασσόμενου ρεύματος υψηλής ενεργειακής απόδοσης, μέγιστης ισχύος 100 kW (136 PS) και μέγιστης ροπής 180 Nm. Την απαιτούμενη για την κίνηση ενέργεια παρέχει προηγμένη μπαταρία λιθίου – φωσφορικού άλατος σιδήρου (LiFePO4) τεχνολογίας BLADE της BYD, χωρητικότητας 44,9 kWh. Η αυτονομία του οχήματος φτάνει τα 275 χλμ..

Το ETM6 διατίθεται σε δύο εκδόσεις, που διαφέρουν στο μήκος του μεταξόνιου, 3,36 μ. ή 4,4 μ.. Το αμιγώς ηλεκτρικό φορτηγό κινεί ένας ηλεκτροκινητήρας εναλλασσόμενου ρεύματος, ενεργειακής απόδοσης άνω του 95%. Η μέγιστη ισχύς είναι 150 kW (204 PS) ενώ η μέγιστη ροπή 550 Nm. Την απαιτούμενη για την κίνηση ενέργεια παρέχει μπαταρία λιθίου – φωσφορικού άλατος σιδήρου (LiFePO4), χωρητικότητας 126 kWh. Η αυτονομία του οχήματος με πλήρες φορτίο είναι 200 χλμ..

Η PNT CARS PANTOPIKOS βρίσκεται στο 16ο χλμ. της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας και Θηβαΐδος (στον παράδρομο της Ε.Ο.), στην Κηφισιά. Τηλέφωνο επικοινωνίας 210 8075773.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: mdiveris@traction.gr