Στην Ελλάδα οι Honda με τον ηλεκτρικό συμπλέκτη E-Clutch (+τιμές)

Διαθέσιμες και στην Ελλάδα είναι πλέον οι ανανεωμένες Honda CB650R και CBR650R, όπως και οι εκδόσεις που φέρουν τον ηλεκτρονικά ελεγχόμενο συμπλέκτη E-Clutch.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Honda CB650R E-clutch τιμή Ελλάδα

Η Honda είναι ο μοναδικός κατασκευαστής μοτοσικλετών που όχι μόνο εξακολουθεί να πειραματίζεται με τα κιβώτια ταχυτήτων των μοτοσικλετών της αλλά φέρνει τις τεχνολογίες που αναπτύσσει και στην παραγωγή.

Μοτοσικλέτες Honda: Προσφορές με όφελος έως 2.090 ευρώ

Τα τελευταία χρόνια μάλιστα οι Ιάπωνες έχουν και εμπορικές επιτυχίες ως η μοναδική εταιρεία στους δύο τροχούς που προσφέρει πολλά μοντέλα της με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.


Τώρα μία ακόμη τεχνολογία μπαίνει στην μαζική παραγωγή η οποία αφορά τον συμπλέκτη των μηχανικών κιβωτίων. Με την ονομασία E-Clutch το ηλεκτρονικά ελεγχόμενο σύστημα της Honda επιτρέπει τις αυτόματες αλλαγές ταχυτήτων, προς τα πάνω αλλά και προς τα κάτω, χωρίς να χρησιμοποιείται από τον αναβάτη η αριστερή μανέτα του συμπλέκτη, ενώ μπορεί να χρησιμοποιήσει και την μανέτα του συμπλέκτη που εξακολουθεί να υπάρχει.

Ο κινητήρας παραγωγής που στροφάρει ψηλότερα από ένα μοτέρ F1 (+video)

Με το E-Clutch ο αναβάτης αλλάζει κανονικά σχέσεις με το αριστερό του πόδι χρησιμοποιώντας το επιλογέα του κιβωτίου, χωρίς όμως να χρειάζεται να ελέγχει την εμπλοκή και απεμπλοκή του συμπλέκτη μέσω της αριστερής μανέτας αφού αυτή τη δουλειά την έχει αναλάβει το E-Clutch.

Το σύστημα E-Clutch αυτοματοποιεί τη λειτουργία του συμπλέκτη επίσης κατά την εκκίνηση από στάση αλλά και όταν η μοτοσικλέτα έρχεται σε στάση, επιτρέπει στον αναβάτη να χρησιμοποιεί την αριστερή μανέτα κατά βούληση, ενώ φέρει και λειτουργία “Manual”, η οποία απενεργοποιεί εξολοκλήρου το E-Clutch.

Οι πρώτες μοτοσικλέτες που φέρουν το E-Clutch ως προαιρετική επιλογή είναι οι ανανεωμένες CB650R και CBR650R, οι οποίες είναι πλέον διαθέσιμες και στην ελληνική αγορά. Οι δύο μοτοσικλέτες αξιοποιούν την ίδια βάση (μοτέρ, πλαίσιο, αναρτήσεις και φρένα) προτάσσουν ωστόσο η καθεμιά την δική της διαφορετική σχεδιαστική προσέγγιση.

Η γυμνή CB650R τραβά τα βλέμματα βασιζόμενη στη “Neo Sports Cafe” σχεδιαστική της φιλοσοφία, ενώ η CBR650R απευθύνεται σε εκείνους που προτιμούν την “αθλητική” σχεδίαση των sport μοτοσικλετών της ιαπωνικής εταιρείας.

“Καρδιά” και των δύο μοτοσικλετών είναι ο εν σειρά 4κύλινδρος 16βάλβιδος κινητήρας των 649 κ.εκ., ο οποίος αποδίδει και στις δύο περιπτώσεις 95,2 ίππους και 63 Nm ροπής στις 12.000 και 9.500 σ.α.λ. αντίστοιχα, ενώ και οι δύο φέρουν το ίδιο ατσάλινο πλαίσιο τύπου “διαμάντι”.

Παράλληλα και στις δύο περιπτώσεις οι ανάρτηση αποτελείται από ανεστραμμένο πιρούνι της Showa με διάμετρο καλαμιών 41 χλστ. και αμορτισέρ με μοχλικό το οποίο φέρει ρύθμιση για την προφόρτιση του ελατηρίου του σε δέκα θέσεις. Κοινά είναι επίσης και τα φρένα με την επιβράδυνση να έχουν αναλάβει διπλοί δίσκοι εμπρός διαμέτρου 310 χλστ. και 4πίστονες δαγκάνες ακτινικής τοποθέτησης.

Στις αναβαθμίσεις για τη νέα χρονιά περιλαμβάνεται και για τις δύο μοτοσικλέτες μια νέα TFT οθόνη αφής που επιτρέπει σύνδεση και με smartphone και νέο φωτιζόμενο διακόπτη στο αριστερό γκριπ για τον χειρισμό της. Παράλληλα και οι δύο μοτοσυκλέτες έχουν φρεσκαριστεί σχεδιαστικά με highlights τους νέους LED προβολείς και την ανανεωμένη σχεδίαση της ουράς, ενώ φέρουν νέες σέλες που βελτιώνουν τα επίπεδα εργονομίας και άνεσης.

Στην ελληνική αγορά η τιμή της νέας CB650R είναι 9.450 ευρώ, ενώ η έκδοση με τον ηλεκτρονικά ελεγχόμενο συμπλέκτη E-Clutch κοστίζει 9.950 ευρώ. Παράλληλα, η τιμή της CBR650R έχει οριστεί στα 9.990 ευρώ και της έκδοσης με το σύστημα E-Clutch στα 10.490 ευρώ. Και οι δύο μοτοσικλέτες είναι διαθέσιμες σε έκδοση για κατόχους διπλώματος κατηγορίας A2 με την ισχύ του κινητήρα τους να περιορίζεται στους 47,6 ίππους (35 kW).

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.