Στην Ελλάδα το ανανεωμένο Audi Q7 – Η τιμή της diesel έκδοσης 286 ίππων

Το ανανεωμένο Audi Q7 έφτασε στην Ελλάδα και πλέον περιλαμβάνεται στον τιμοκατάλογο της εταιρείας. Δείτε πόσο κοστίζει...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Audi Q7

Πρόσφατα παρουσιάστηκε η ανανεωμένη έκδοση του Audi Q7 και τώρα έφτασε η στιγμή να δούμε πόσο κοστίζει στην ελληνική αγορά. Ο επίσημος τιμοκατάλογος περιλαμβάνει αρχικά μόνο την diesel έκδοση των 286 ίππων.

Υπενθυμίζουμε ότι για πρώτη φορά στο Audi Q7, οι προβολείς HD Matrix LED, με λέιζερ ως πρόσθετη μεγάλη δέσμη, διαθέτουν ψηφιακά φώτα ημέρας DLR με δυνατότητα επιλογής της φωτεινής υπογραφής, ενώ τα πίσω ψηφιακά OLED φώτα προσφέρουν τέσσερα επιλέξιμα μοτίβα. Μερικές από τις νέες “πινελιές” είναι οι ζάντες μεγέθους έως 22 ίντσες, τα νέα χρώματα, αλλά και η “φρέσκια” μάσκα Singleframe με τον οκταγωνικό σχεδιασμό. Ασφαλώς δεν απουσιάζει και το εξωτερικό πακέτο S line, το οποίο ξεχωρίζει με τις έντονα τονισμένες πλευρικές εισαγωγές αέρα στον εμπρός προφυλακτήρα, προσδίδοντας μια ακόμα πιο σπορ εμφάνιση.

Γίνεται και 7θέσιο…
Με την πιο πρόσφατη αναβάθμιση, η Audi βελτίωσε για ακόμη μια φορά τη γκάμα εξοπλισμού του Q7. Οι ραφές στις επενδύσεις των καθισμάτων, στη βασική έκδοση, είναι πλέον στάνταρ σε γκρι κοντράστ χρώμα. Επίσης, πέρα από τα συστήματα υποβοήθησης οδηγού, έχει αναβαθμιστεί μεταξύ άλλων και το Audi virtual cockpit, στο οποίο απεικονίζεται σε Full HD η λειτουργία προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας, άλλοι χρήστες του δρόμου (φορτηγά, αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες), η προειδοποίηση απόστασης, η υποβοήθηση διασταυρώσεων, οι online πληροφορίες για τους φωτεινούς σηματοδότες κ.α.


Τόσο οι πενταθέσιες όσο και οι επταθέσιες εκδόσεις του Audi Q7 δίνουν έμφαση στην πρακτικότητα. Και τα δύο SUV προσφέρουν ένα ευρύχωρο και εξαιρετικά άνετο περιβάλλον. Ανάλογα με τη θέση των καθισμάτων, ο χώρος αποσκευών στην πενταθέσια έκδοση προσφέρει από 780 έως 1.908 λίτρα.

Από 99.980 ευρώ
Σε πρώτη φάση, το ανανεωμένο Audi Q7 προσφέρεται στην Ελλάδα αποκλειστικά με diesel μοτέρ. Πρόκειται για την έκδοση 50 TDI quattro, η οποία φέρει τρίλιτρο TDI μοτέρ με 286 ίππους και 600 Nm ροπής, ενώ η κίνηση περνά ασφαλώς στους τέσσερις τροχούς μέσω 8τάχυτου tiptropin. Κλείνουμε με την τιμή εκκίνησης, η οποία ορίζεται στα 99.980 ευρώ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.