Στην Ελλάδα το C-SUV με κινητήρα υγραερίου – 5ετής εγγύηση και κάτω από 20.000 ευρώ

Η τρίτη γενιά του δημοφιλούς SUV έφτασε στην Ελλάδα! Δείτε με ποιους κινητήρες προσφέρεται, αλλά και τον αναλυτικό τιμοκατάλογο...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Dacia Duster

Το νέο Dacia Duster έφτασε στην ελληνική αγορά και στην τρίτη του γενιά διατηρεί την δυνατότητα επιλογής κινητήρα διπλού καυσίμου (βενζίνη και υγραέριο). Πάμε να το γνωρίσουμε πιο αναλυτικά και ασφαλώς να δούμε τις τιμές του στην χώρα μας!

Δείτε επίσης: Τα τρία δημοφιλέστερα μοντέλα στο 5μηνο – Πόσο κοστίζουν στην Ελλάδα

Το νέο Dacia Duster είναι κατασκευασμένο πάνω στην πλατφόρμα CMF-B και “υιοθετεί” την σύγχρονη σχεδιαστική φιλοσοφία της εταιρείας. Ασφαλώς δεν απουσιάζει το νέο σήμα, ενώ το αμάξωμα “θωρακίζεται” με προστατευτικές ποδιές εμπρός και πίσω προκειμένου οι εκδορές και τα χτυπήματα να μην χαλάνε το αρχικό χρώμα. Από την οροφή δεν απουσιάζουν οι ράγες για επιπλέον φόρτωση, ενώ τόσο τα εμπρός όσο και τα πίσω φωτιστικά σώματα έχουν υιοθετήσει τη μορφή του ‘Y’. Το ίδιο σχήμα κοσμεί και τις ζάντες αλουμινίου, οι οποίες έχουν υποστεί ειδική κατεργασία χωρίς χρώμιο. Αναφορικά με τις διαστάσεις, το μήκος αγγίζει τα 4,34 μέτρα, το πλάτος τα 1,81 και το ύψος τα 1,66 μέτρα.


Dacia Duster

Εσωτερικό: Με κεντρική οθόνη έως 10,1 ίντσες
Σύγχρονη αισθητική επικρατεί και στην καμπίνα, η οποία απέκτησε νέα οθόνη αφής μεγέθους 10,1 ιντσών (από την έκδοση Expression). Εννοείται πως υπάρχει δυνατότητα ασύρματης συνδεσιμότητας μέσω Apple CarPlay και Android Auto, ενώ πίσω από το τιμόνι υπάρχει οθόνη 3,5 ιντσών ανάμεσα στα αναλογικά όργανα.

Προαιρετικά, για πρώτη φορά σε μοντέλο της Dacia συναντάμε ψηφιακή οθόνη σε ρόλο πίνακα οργάνων μεγέθους 7 ιντσών. Όσο για τους χώρους, ενδεικτικά να αναφέρουμε πως ο όγκος του πορτμπαγκάζ είναι φαρδύτερος και ψηλότερος, παρέχοντας 6% επιπλέον χώρο (472 λίτρα κάτω από τη εταζέρα στην έκδοση 4×2).

Από 19.950 ευρώ και με 5ετή εγγύηση
Το νέο Dacia Duster διατίθεται στην ελληνική αγορά από 19.950 ευρώ και πλαισιώνεται από 5ετή εργοστασιακή εγγύηση και 3 έτη δωρεάν οδική βοήθεια. Στον πίνακα που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τον αναλυτικό τιμοκατάλογο για την κάθε έκδοση του μοντέλου.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.