Στην Ελλάδα το ισχυρότερο και πιο ακριβό Hyundai – Πόσο κοστίζει

Με την προσθήκη του στον ελληνικό τιμοκατάλογο της Hyundai, γίνεται αυτομάτως το ακριβότερο αυτοκίνητό της... αλλά και το πιο ισχυρό! Δείτε ποιο είναι.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
IONIQ 5 N

Πριν από περίπου ένα έτος, η Hyundai παρουσίασε επισήμως το νέο IONIQ 5 N, το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο του “σκληροπυρηνικού” τμήματος Ν των Κορεατών. Πάμε να το γνωρίσουμε πιο αναλυτικά και ασφαλώς να δούμε πόσο κοστίζει!

Δείτε επίσης: Το πιο προσιτό ηλεκτρικό της BYD με 6 χρόνια εγγύηση – Η τιμή του στην Ελλάδα

Δύο ηλεκτροκινητήρες και έως 650 ίπποι 
Το κορυφαίο IONIQ5 N τροφοδοτείται από δύο ηλεκτροκινητήρες, έναν σε κάθε άξονα. Η συνδυαστική ισχύς αγγίζει τους 650 ίππους με ενεργοποιημένο το N Grin Boost. Αποτέλεσμα είναι οι επιδόσεις για το ηλεκτρικό μοντέλο να είναι καταιγιστικές. Ενδεικτικά, τα 0-100 χλμ./ώρα έρχονται σε μόλις 3,4 δλ. και η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 260 χλμ./ώρα. Ενδιαφέρον, βέβαια, έχει να δούμε και την μπαταρία, η χωρητικότητα της οποίας αγγίζει τις 84 kWh. Όσο για την φόρτιση, το αυτοκίνητο δέχεται έως 350 kW, με αποτέλεσμα σε μία τέτοια πηγή, η φόρτιση από το 10 έως το 80% να διαρκεί μόλις 18 λεπτά.


IONIQ 5 N

N Active Sound +: Ηλεκτρικό με… ήχο εξάτμισης
Το IONIQ 5 N προσφέρει συναρπαστική αίσθηση αλλαγής ταχυτήτων μέσω του ενσωματωμένου N e-shift και του N Active Sound +. Το N e-shift προσφέρει μια ρεαλιστική αίσθηση ελέγχου της παροχής ισχύος και της αίσθησης αλλαγής ταχυτήτων, ενώ το N Active Sound + λειτουργεί επιπρόσθετα για να προσφέρει όχι μόνο έναν φουτουριστικό ήχο EV, αλλά και ήχους κινητήρα και εξάτμισης ανάλογους με έναν κινητήρα βενζίνης για μια πιο ρεαλιστική εμπειρία πίσω από το τιμόνι.

IONIQ 5 N

Συνδυαστικά, αναβαθμίζουν την οδηγική απόλαυση, προσομοιώνοντας την αίσθηση και τον ήχο ενός συμβατικού αυτοκινήτου. Το N e-shift προσομοιώνει τη λειτουργία ενός οκτατάχυτου κιβώτιο διπλού συμπλέκτη (DCT) των αυτοκινήτων N με κινητήρα εσωτερικής καύσης (ICE). Συγκεκριμένα, προσομοιώνει μια αλλαγή ταχυτήτων ελέγχοντας την ροπή του κινητήρα και προσφέροντας ένα αίσθημα αλλαγής σχέσεων. Το αποτέλεσμα είναι μία πιο διαδραστική εμπειρία οδήγησης που μοιάζει πιο κοντά στα ICE από ό,τι τα προηγούμενα EV.

Η τιμή του στην Ελλάδα
Όπως αναφέραμε και στο τίτλο του κειμένου, το IONIQ 5 N είναι το ισχυρότερο μοντέλο στη γκάμα της εταιρείας αλλά και το πιο ακριβό. Η τιμή εκκίνησής του ορίζεται στα 78.990 ευρώ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.