Στην Ελλάδα το νέο, φουλ υβριδικό Suzuki Vitara των 116 ίππων (+Τιμές)

Με συνδυαστική ισχύ 116 ίππων και δυνατότητα τετρακίνησης! Αυτό είναι το νέο Suzuki Vitara Strong Hybrid που δίνει έμφαση στην μειωμένη κατανάλωση...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Suzuki Vitara Strong Hybrid

Μέχρι πρότινος, το Suzuki Vitara ήταν διαθέσιμο με την ήπια υβριδική έκδοση 48V. Τώρα, η γκάμα του γίνεται ακόμα πιο πλούσια και σίγουρα πιο “καθαρή”. Κάτι τέτοιο επιτυγχάνεται με το λανσάρισμα του Suzuki Vitara Stong Hybrid, το οποίο εξοπλίζεται με αυτοφορτιζόμενο υβριδικό σύστημα που επιτρέπει έως και έως 4,5 χλμ. κάνοντας χρήση αμιγώς ηλεκτρικής ενέργειας.

Δοκιμή: Suzuki Vitara 1.4 Hybrid 48V AllGrip 

Το Suzuki Vitara Stong Hybrid διατηρεί την ίδια σχεδιαστική φιλοσοφία εξωτερικά και μοναδικό σημείο που “μαρτυρά” ότι πρόκειται για την εν λόγω έκδοση είναι το πίσω μέρος με το “Hybrid” λογότυπο. Κάθε αγοραστής του full υβριδικού Vitara μπορεί να επιλέξει είτε κίνηση στον εμπρός άξονα, είτε το σύστημα τετρακίνησης “ALLGRIP” (με τέσσερα προγράμματα Auto, Sport, Snow και Lock), ενώ το ένα και μοναδικό σύστημα μετάδοσης ονομάζεται “6AGS” και είναι αυτόματο.


Κάτω από το καπό βρίσκεται ένας κινητήρας χωρητικότητας 1,5 λτ., ο οποίος αποτελεί εξέλιξη του μοτέρ που συναντάμε στο Jimny. Αποδίδει 102 ίππους στις 6.000 σ.α.λ. και 138 Nm ροπής στις 4.400 σ.α.λ. Σε συνδυασμό με το ηλεκτρικό μοτέρ, η συνδυαστική ισχύς αγγίζει τους 116 ίππους, ενώ αξιοσημείωτες είναι οι χαμηλές εκπομπές ρύπων και η υψηλή οικονομία καυσίμου. Το υβριδικό σύστημα ονομάζεται “Strong Hybrid” και αποτελείται από ηλεκτροκινητήρα 33 ίππων, αυτόματο κιβώτιο και μπαταρία ιόντων λιθίου 140V. Επιτρέπει αμιγώς ηλεκτρική μετακίνηση για απόσταση έως 4,5 χλμ. με ταχύτητα έως 60 χλμ./ώρα, ενώ το EV Mode ενεργοποιείται με ταχύτητες κάτω των 135 χλμ./ώρα. Όσο για την φόρτιση της μπαταρίας, αυτή επιτυγχάνεται με δύο τρόπους, είτε με ανάκτηση κατά το φρενάρισμα, είτε όταν ο κινητήρας εσωτερικής καύσης κινεί το όχημα χωρίς ιδιαίτερο φορτίο.

Μπορεί οι επιδόσεις του νέου Suzuki Vitara Strong Hybrid να μην είναι το δυνατό σημείο, με 0-100 χλμ./ώρα σε 12,7″ (13,5″ η τετρακίνητη έκδοση), αλλά στο τομέα της κατανάλωσης βάσει WLTP έχουμε 5,3-5,4 λτ./100 χλμ. και 5,8-5,9 λτ./100 χλμ. για την τετρακίνητη έκδοση.

Η τιμή του νέου Suzuki Vitara Hybrid Strong ξεκινά από τα 24.000 ευρώ στην δικίνητη έκδοση και από τα 26.800 ευρώ στην τετρακίνητη.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.