Στην Ελλάδα το νέο ιαπωνικό supermini – To μοναδικό με σύστημα τετρακίνησης

Το νέο supermini της ιαπωνικής εταιρείας ξεκινά την εμπορική του πορεία στην Ελλάδα. Δείτε πόσο κοστίζει τόσο στην "απλή", όσο και στην τετρακίνητη έκδοση!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Suzuki Swift

Λίγους μήνες μετά την αποκάλυψη του νέου Suzuki Swift, η ελληνική αντιπροσωπεία γνωστοποίησε τις τιμές των εκδόσεών του. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ξεκινά κάτω από τις 19.000 ευρώ, ενώ είναι και το μοναδικό μοντέλο της κατηγορίας των supermini που προσφέρεται με σύστημα τετρακίνησης. Πάμε να το γνωρίσουμε πιο αναλυτικά!

Δείτε επίσης: H μάρκα που διπλασίασε τις ταξινομήσεις της στο πρώτο δίμηνο

Το νέο μοντέλο να διατηρεί ίδια φιλοσοφία, αλλά να διαφοροποιείται σχεδιαστικά. Βλέπουμε νέα φωτιστικά σώματα και νέους προφυλακτήρες, ενώ συνολικά θα υπάρχουν εννέα χρώματα και τέσσερις επιλογές για όσους επιθυμούν διχρωμία. Αναφορικά με τις διαστάσεις, το μήκος αγγίζει τα 3.860 χλστ., το πλάτος τα 1.695 και το ύψος τα 1.500 χλστ. Στο εσωτερικό, η υψηλής ευκρίνειας οθόνη αφής των 9 ιντσών προσφέρει γρήγορη και ακριβή απόκριση και το multimedia σύστημα είναι συμβατό με Apple CarPlay και Android Auto μέσω WiFi και USB.


Νέο Suzuki Swift σύντομα στην Ελλάδα

Νέος κινητήρας 1.2L με ήπιο υβριδικό σύστημα 12V SHVS
Ο νέος τρικύλινδρος κινητήρας βενζίνης 1.2 λίτρων του νέου Swift διαθέτει πολλαπλές βελτιώσεις, συνδυάζοντας προηγμένη οικονομία καυσίμου και μειωμένες εκπομπές ρύπων, με υψηλότερη ροπή στις χαμηλές στροφές για αμεσότερη απόκριση και συνολικά καλύτερη απόδοση. Στο νέο Swift, ο κινητήρας συνδυάζεται με το ήπιο υβριδικό σύστημα SHVS, για ακόμη πιο βελτιωμένη περιβαλλοντική απόδοση. Μετατρέποντας την κινητική ενέργεια που παράγεται κατά την επιβράδυνση και αποθηκεύοντάς τη στην μπαταρία ιόντων λιθίου, το ήπιο υβριδικό σύστημα SHVS ενισχύει τον κινητήρα κατά την επιτάχυνση για μεγαλύτερη απόδοση καυσίμου.

Μοναδικό στην κατηγορία με σύστημα τετρακίνησης
Το νέο Suzuki Swift είναι το μοναδικό μοντέλο στην κατηγορία που προσφέρεται με σύστημα τετρακίνησης. Προαιρετικά, μπορεί να εξοπλιστεί με το γνωστό σύστημα της εταιρείας “ALLGRIP AUTO”, ώστε να προσφέρει σταθερότητα σε διαδρομές που περιλαμβάνουν ολισθηρό ή χιονισμένο οδόστρωμα.

Ακολουθούν οι τιμές του στην Ελλάδα, με την διαθεσιμότητα στην αγορά να ξεκινά τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους: 
-1.2lt Hybrid GL: 18.450 ευρώ
-1.2lt Hybrid GL+: 19.850 ευρώ
-1.2lt Hybrid GLX: 21.570 ευρώ
-1.2lt Hybrid GL+ CVT: 21.650 ευρώ
-1.2lt Hybrid GLX CVT: 23.750 ευρώ
-1.2lt 4WD Hybrid GL: 20.920 ευρώ
-1.2lt 4WD Hybrid GL+: 22.000 ευρώ
-1.2lt 4WD Hybrid GLX: 23.570 ευρώ

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.