Στην Ελλάδα το νέο Renault Austral. Δείτε πόσο κοστίζει (+video)

To νέο Renault Austral "πάτησε" Ελλάδα και αποδίδει έως 200 ίππους! Πάμε να δούμε σε ποιες εκδόσεις προσφέρεται και ασφαλώς πόσο κοστίζει...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Τιμές Renault Austral

Λίγους μήνες μετά την επίσημη παρουσίασή του, το Renault Austral έφτασε στην Ελλάδα και ήρθε η ώρα να μάθουμε τις τιμές του. Το νέο γαλλικό SUV προσφέρεται σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις ισχύος από 130 έως 200 ίππους.

Πιο αναλυτικά, στη βάση της γκάμας βρίσκεται μία ήπια υβριδική έκδοση με νέο τρικύλινδρο κινητήρα βενζίνης χωρητικότητας 1,2 λτ. Η ισχύς του φτάνει τους 130 ίππους και μέγιστη τιμή της ροπής ορίζεται στα 230 Nm, ενώ προσφέρεται αποκλειστικά με χειροκίνητο κιβώτιο. Ακολουθεί μία δεύτερη, επίσης ήπια υβριδική έκδοση με μεγαλύτερο, τετρακύλινδρο κινητήρα χωρητικότητας 1.333 λτ. Αυτός αποδίδει 160 ίππους και 270 Nm ροπής, με την κίνηση να περνά στους εμπρός τροχούς μέσω αυτόματου σασμάν επτά σχέσεων.

Στην κορυφή της γκάμας βρίσκεται το πλήρως υβριδικό Renault Austral E-Tech Hybrid, το οποίο συνδυάζει τρικύλινδρο κινητήρα 1,2 λτ. με δύο ηλεκτροκινητήρες. Κάπως έτσι, η συνδυαστική ισχύς αγγίζει τους 200 ίππους. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως σε αυτή την έκδοση συναντάμε και την τετραδιεύθυνση 4CONTROL advanced.


Ακολουθούν οι τιμές του νέου Renault Austral:
-Austral 1,2 130 PS: 38.450 ευρώ
-Austral 1,3 160 PS: 42.950 ευρώ
-Austral E-TECH 200 PS: 49.700 ευρώ

Από τις παραπάνω τιμές η Renault αφαιρεί από 1.800 έως 2.200 ευρώ λόγω προωθητικής εκπτωτικής ενέργειας. Αξίζει να τονίσουμε τέλος ότι το γαλλικό C-SUV συνοδεύεται από 5ετη εγγύηση και 3 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια. Πατώντας εδώ μπορείτε να μάθετε κάθε λεπτομέρεια για το μοντέλο από την πρώτη μας επαφή.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.