Στην Ελλάδα το πρώτο ηλεκτρικό Opel Astra – Δείτε πόσο κοστίζει

Στην αποκάλυψη των τιμών της αμιγώς ηλεκτρικής έκδοσης του Opel Astra προχώρησε η ελληνική αντιπροσωπεία. Δείτε πόσο κοστίζει...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Opel Astra Electric

Στο τέλος της προηγούμενης χρονιάς, η γερμανική εταιρεία αποκάλυψε το πρώτο της ηλεκτρικό μικρομεσαίο οικογενειακό. Ο λόγος για το Opel Astra Electric, του οποίου η τιμή γνωστοποιήθηκε πρόσφατα.

Με ηλεκτροκινητήρα 156 ίππων και ροπή 270 Nm, το νέο Astra Electric μπορεί να επιταχύνει άμεσα μέχρι τα 170 χλμ./ώρα, ενώ διαθέσιμες είναι τρεις επιλογές απόδοσης, οι Eco, Normal και Sport. Σε ότι αφορά τη μπαταρία αυτή είναι τύπου ιόντων λιθίου, με χωρητικότητα 54 kWh και έχει τοποθετηθεί στρατηγικά κάτω από τα μπροστινά και τα πίσω καθίσματα, εξασφαλίζοντας μέγιστο χώρο για τους επιβάτες και τις αποσκευές τους, χαμηλώνοντας παράλληλα το κέντρο βάρους, του αυτοκινήτου.

Η ανακοινώσιμη αυτονομία για το νέο Astra Electric ανέρχεται στα 416 χιλιόμετρα, ενώ χρειάζονται περίπου 30 λεπτά σε σταθμό ταχείας φόρτισης, για μια πλήρωση στο 80% της χωρητικότητας της μπαταρίας. Στο εσωτερικό τα εργονομικά καθίσματα Active Sport εξασφαλίζουν στον οδηγό και τους επιβάτες του Astra Electric πολύ ψηλό επίπεδο άνεσης, διαθέτοντας παράλληλα μια ευρεία γκάμα χειροκίνητων και ηλεκτρικών ρυθμίσεων.


Η πληροφόρηση αλλά και ο έλεγχος των λειτουργιών του αυτοκινήτου γίνεται δια μέσου ενός πλήρους ψηφιακού Pure Panel, με δύο μεγάλες οθόνες 10 ιντσών. Το νέας γενιάς σύστημα προβάλλει τις απαραίτητες πληροφορίες, όπως για παράδειγμα την κατάσταση φόρτισης της μπαταρίας ή την αυτονομία, ενώ σημαντικές ρυθμίσεις, όπως ο έλεγχος κλιματισμού, γίνονται εύκολα με το πάτημα ενός μπουτόν.

Πόσο κοστίζει στη Ελλάδα
Το νέο Opel Astra Electric ξεκινά στην χώρα μας από τα 45.800 ευρώ στην έκδοση Edition Plus, ενώ προσφέρεται και στην κορυφαία έκδοση GS έναντι του ποσού των 49.900 ευρώ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.