Στην Ελλάδα το υβριδικό Nissan Qashqai e-POWER των 190 ίππων (+Τιμές)

Με το πρωτοποριακό σύστημα κίνησης συνδυαστικής ισχύος 190 ίππων. Δείτε πόσο κοστίζει το υβριδικό Nissan Qashqai e-power και σε ποιες εκδόσεις προσφέρεται!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Nissan Qashqai e-POWER

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που γνωρίσαμε για πρώτη φορά τη νέα γενιά του Nissan Qashqai (εδώ μπορείτε να δείτε την αναλυτική μας δοκιμή). Τώρα, στην χώρα μας “πάτησε” η έκδοση με το υβριδικό σύστημα e-POWER και την συνδυαστική ισχύ των 190 ίππων. Πάμε να δούμε τις τιμές για την κάθε έκδοση του ιαπωνικού SUV.

Το Nissan Qashqai με το σύστημα e-POWER, αποτελείται από μία μπαταρία υψηλής απόδοσης που συμπληρώνεται από έναν τρικύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης 1,5 λίτρων με μεταβλητή σχέση συμπίεσης 156 ίππων, μια γεννήτρια ισχύος, έναν μετατροπέα και έναν ηλεκτροκινητήρα. Ο βενζινοκινητήρας παράγει ηλεκτρική ενέργεια, η οποία μπορεί να μεταδοθεί μέσω του μετατροπέα στην μπαταρία, στον ηλεκτροκινητήρα ή και στα δύο, ανάλογα με το σενάριο οδήγησης.

Ο ηλεκτροκινητήρας είναι η μοναδική πηγή ισχύος για τους τροχούς, επομένως η απόκρισή του είναι άμεση και γραμμική. Όσο για την ισχύ του, αυτή αγγίζει τους 190 ίππους και η ροπή φτάνει τα 330 Nm.

Το υβριδικό Nissan Qashqai e-POWER είναι διαθέσιμο σε πέντε εκδόσεις (όλες πλην της βασικής), σε όλες η κίνηση περνά στον εμπρός άξονα μέσω αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων. Αναφορικά με τις επιδόσεις, τα 0-100 χλμ./ώρα έρχονται σε 7,9 δλ. και η τελική ταχύτητα περιορίζεται στα 170 χλμ./ώρα. Ακολουθούν οι τιμές ανάλογα με την έκδοση εξοπλισμού που θα επιλεχθεί:

Premium: 41.690 ευρώ
N-Connecta: 43.690 ευρώ
N-Connecta Feel: 45.690 ευρώ
Techna: 47.590 ευρώ
Techna Plus: 49.590 ευρώ

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.