Στην Porsche το ρεκόρ ταχύτερου ηλεκτρικού στο Nurburgring (+video)

Η Porsche Taycan Turbo S έγινε το ταχύτερο ηλεκτρικό παραγωγής στο Nurburgring "εκθρονίζοντας" το Tesla Model S Plaid. Δείτε τον εντυπωσιακό γύρο!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Porsche Taycan Turbo S

Ήταν Αύγουστος του 2019 όταν η Porsche κατάφερε με την Taycan να γίνει η εταιρεία με το ταχύτερο ηλεκτρικό μοντέλο παραγωγής στο Nurburgring. Δύο χρόνια αργότερα, “εκθρονίστηκε” από το Tesla Model S Plaid. Οι Γερμανοί, βέβαια, δεν “πέταξαν” λευκή πετσέτα και επανήλθαν με νέο ρεκόρ, μιας και η Porsche Taycan Turbo S κατάφερε να γίνει το νέο ταχύτερο ηλεκτρικό στην διάσημη πίστα.

Ελλάδα: Πόσες Porsche ταξινομήθηκαν στο πρώτο εξάμηνο του 2022;

Πίσω από το τιμόνι βρέθηκε ο “συνήθης ύποπτος” σε κάθε ρεκόρ της γερμανικής εταιρείας. Ο λόγος για τον Lars Kern, επαγγελματία οδηγό της Porsche, ο οποίος ολοκλήρωσε την χάραξη των 20,8 χλμ. σε χρόνο 7 λεπτών και 33 δλ., καταρρίπτοντας το ρεκόρ του Tesla Model S Plaid κατά δύο δεύτερα.


Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι το αυτοκίνητο ήταν πλήρως εργοστασιακό και ζύγιζε όσο ένα τυπικό όχημα παραγωγής. Βέβαια, βάσει κανονισμών, είχε τοποθετηθεί το roll cage και αγωνιστικά καθίσματα.

Πριν δούμε το σχετικό video, αξίζει να υπενθυμίσουμε πως η Porsche Taycan Turbo S εξοπλίζεται με δύο ηλεκτροκινητήρες, έναν σε κάθε άξονα, και η συνδυαστική ισχύς φτάνει τους 761 ίππους. Η δε ροπή εκτοξεύεται στα 1.050 Nm και το βάρος αγγίζει τα 2.295 κιλά. Όσο για τις επιδόσεις, η εταιρεία ανακοινώνει επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε 2,8 δλ. με Launch Control και τελική ταχύτητα που αγγίζει τα 260 χλμ./ώρα.

ΥΓ. Το Nio EP9 παραμένει το ταχύτερο ηλεκτρικό στο Nurburgring, αλλά δεν θεωρείται όχημα μαζικής παραγωγής, αφού κατασκευάστηκε σε μόλις 16 αντίτυπα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.