Στην «πρίζα» το Rallycross με τη Lancia Delta EVO-E RX

Η θρυλική Integrale αναβιώνει ηλεκτρικά μέσω της Lancia Delta EVO-E RΧ, την οποία θα απολαύσουμε στο Παγκόσμιο Rallycross της FIA.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Lancia Delta

Πριν από ένα χρόνο η ανακοίνωση της Green Corp Konnection Motorsport (GCK) έφερε τα πάνω κάτω στη διεθνή κοινότητα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Πιο συγκεκριμένα, η γαλλική ομάδα είχε αποκαλύψει ότι ετοίμαζε ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Rallycross της FIA, βασισμένο στη Lancia Delta Integrale. Ο λόγος για το Lancia Delta EVO-E RX.

Τελικά, το νέο ηλεκτρικό αγωνιστικό θα πραγματοποιήσει την πρώτη του εμφάνιση στο Παγκόσμιο RX της Γερμανίας το επόμενο Σαββατοκύριακο, 12-13 Νοεμβρίου. Το εμβληματικό hot hatch θα ξεκινήσει τη μάχη για το φινάλε της σεζόν.
Για την ιστορία, η GCK Motorsport ιδρύθηκε το 2018 από τον 4 φορές πρωταθλητή Freeriding, Guerlain Chicherit. Μετέπειτα, ο ίδιος έγινε οδηγός Rally, Rallycross αλλά και κασκαντέρ.

Ουσιαστικά, ο Γάλλος οδηγός ήταν υπεύθυνος για το όλο εγχείρημα που ξεκίνησε πέρσι. Αφορμή για την ιδέα αποτέλεσε η πολύ-αναμενόμενη επιστροφή της Lancia Delta από το 2026, αλλά σε αμιγώς ηλεκτρική έκδοση.

Σε ότι αφορά την Delta EVO-E RX, η σχεδίασή της αλλά και η κατασκευή της έλαβε χώρα στο εργαστήριο της GCK Performance, στο Issoire της κεντρικής Γαλλίας. Να σημειώσουμε ότι, μόνο για την ολοκλήρωση της κατασκευής του πλαισίου, χρειάστηκαν περισσότερες από 1.200 ώρες! Επιπλέον, το ηλεκτρικό αγωνιστικό διαθέτει δύο ηλεκτρικούς κινητήρες αιχμής, έναν σε κάθε άξονα. Η συνολική τους απόδοση αγγίζει τα 500 kW / 680 ίππους και τα 880 Nm ροπής, προσδίδοντας στο ηλεκτρικό αγωνιστικό εντυπωσιακή επιτάχυνση.

Ο Guerlain Chicherit δήλωσε ενθουσιασμένος:
«Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που επιστρέφω στο World RX, ένα χρόνο μετά την τελευταία μου εμφάνιση στο πρωτάθλημα. Πρέπει να συγχαρώ την GCK Performance για τη φανταστική δουλειά που έχουν κάνει τους τελευταίους εννιά μήνες. Η ποιότητα κατασκευής και το επίπεδο φινιρίσματος είναι απίστευτα».

Τέλος, η GCK Energy παρέχει ηλεκτρική ενέργεια για την επαναφόρτιση των μπαταριών όλων των αυτοκινήτων των αγώνων, από τα ειδικά προσαρμοσμένα κοντέινερ της.
Ειδικότερα, χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό ηλιακής ενέργειας και ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές, για τους αγώνες. Με αυτόν τον τρόπο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Rallycross αποκτά έναν οικολογικό χαρακτήρα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.