Στις φλόγες το Top Mountain Museum! Καταστράφηκαν κλασσικά μοντέλα μοτοσυκλετών και αυτοκινήτων

Κάηκε ολοσχερώς το Top Mountain Motorcycle Museum. Στάχτη έγιναν περισσότερα από 300 κλασσικά μοντέλα μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Το Top Mountain Motorcycle Museum ίσως να το έχετε ακουστά. Αν πάλι δεν το γνωρίζετε, πρόκειται για το υψηλότερα κατασκευασμένο μουσείο κλασσικής μοτοσυκλέτας κυρίως, αλλά και αυτοκινήτων, που βρίσκεται στο Τιρόλο της Αυστρίας. Ή μάλλον βρισκόταν καθώς πριν από μερικές ημέρες έγινε στάχτη και μαζί του παραδόθηκαν στις φλόγες πάνω από 200 ιστορικές μοτοσυκλέτες και δεκάδες κλασσικά αυτοκίνητα. Εδώ μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τα εκθέματα που υπήρχαν στο μουσείο.

Το μουσείο είχε ξεκινήσει τη λειτουργία του το 2016 και εκτός από τα εξαιρετικά εκθέματα που είχε να επιδείξει, ήταν και το ίδιο ένας λόγος να το επισκεφθείς. Όχι μόνο για την τοποθεσία του αλλά και για την εμφάνισή του, καθώς ήταν ένα αριστουργηματικό κτήριο αρχιτεκτονικά.

Όταν έφτασε η πυροσβεστική, το κτήριο ήταν ήδη τυλιγμένο στις φλόγες με τον ξύλινο σκελετό του να μην αφήνει χρόνο και περιθώρια για αντίδραση. Πιο κάτω μπορείτε να δείτε ένα video με τις προσπάθειες της πυροσβεστικής. Προς το παρόν δεν έχει γίνει αναφορά στα αίτια της πυρκαγιάς τα οποία διερευνώνται από τις αρχές.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: mdiveris@traction.gr