Στο πλευρό της LGBT κοινότητας η BMW με μία πολύχρωμη Σειρά 8

Για ακόμα μία χρονιά η βαυαρική φίρμα βρίσκεται δίπλα στην LGBT κοινότητα. Δείτε μία BMW Σειρά 8 Cabrio στα χρώματα του ουράνιου τόξου...

Βρείτε μας στο

Ο ιός COVID-19 στάθηκε εμπόδιο στις καθιερωμένες εκδηλώσεις της LGBT κοινότητας τον φετινό Ιούνιο. Ωστόσο, η βαυαρική φίρμα δεν αμέλησε να εκφράσει τη συμπαράστασή της με ένα αυτοκίνητο στα χρώματα του ουράνιου τόξου.

Διαβάστε επίσης: Η βελτίωση αυτής της BMW M8 κοστίζει όσο μία Σειρά 1 

Κάθε χρόνο, τέτοιον μήνα, πραγματοποιούνται πορείες και εκδηλώσεις αλληλεγγύης στην LGBT κοινότητα. Στην Ελλάδα, η συγκεκριμένη ομάδα είναι γνωστή με τα αρχικά ΛΟΑΤΚΙ και η πιο δημοφιλής της εκδήλωση είναι το Athens Pride.

Η BMW αποφάσισε να δείξει την υποστήριξή της στη συγκεκριμένη κοινότητα. Έτσι, μέσω Twitter, αποκάλυψε μία BMW Σειρά 8 Cabrio βαμμένη με φωτεινά χρώματα, όπως το κόκκινο, το πορτοκαλί, το κίτρινο, το πράσινο, το μπλε και το μοβ. Επιπλέον, πάνω στο καπό σχεδιάστηκε το λογότυπο της βαυαρικής φίρμας.

Τέτοιες πρωτοβουλίες έχουν παρθεί και στο παρελθόν. Ενδεικτικά, πέρυσι προσφέρθηκε άλλη μία λευκή BMW M850i για τον NYC Pride March, ενώ σε συνεργασία με το CNN είχε οργανωθεί μουσειακός χώρος με την ιστορία της LGBT κοινότητας. Ακολουθεί η σχετική ανάρτηση της BMW USA στο twitter.