Στο “σφυρί” ελληνικό Pony του 1980 από διεθνή οίκο – Η ώρα των προσφορών!

Κατασκευάστηκε στην Ελλάδα από τη NAMCO πριν από τέσσερις δεκαετίες! Τώρα, ξεκίνησε η δημοπρασία του "Made in Greece" μοντέλου...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Pony

Μπορεί η ελληνική αυτοκινητοβιομηχανία να μην γνώρισε ποτέ δόξες, αλλά μία από τις πιο σημαντικές στιγμές της ήταν το ιστορικό πλέον Pony. Σήμερα, πολλά από τα μοντέλα που παράχθηκαν βρίσκονται εκτός Ελλάδας, όπως για παράδειγμα το εικονιζόμενο, το οποίο βρίσκεται εδώ και αρκετά χρόνια στη Φλόριντα των ΗΠΑ.

Αυτό το Pony του 1980 είναι ένα ελαφρύ όχημα με χαλύβδινο αμάξωμα που κατασκευάστηκε από τη NAMCO σε συνεργασία με τη Citroen χρησιμοποιώντας το πλαίσιο και το σύστημα μετάδοσης κίνησης ενός 2CV. Η ισχύς προέρχεται από έναν flat-twin κινητήρα χωρητικότητας 602 κ.εκ. που συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων τεσσάρων ταχυτήτων.

Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει μαύρη μαλακή οροφή, αναδιπλούμενο παρμπρίζ, συρόμενα πλαϊνά παράθυρα, ζάντες 15”, φρένα με ταμπούρα στους τέσσερις τροχούς και κασετόφωνο Sanyo. Το όχημα αναφέρεται πως ανακατασκευάστηκε από προηγούμενο ιδιοκτήτη στην Ελλάδα προτού εισαχθεί στις ΗΠΑ το 2015.


Σε κάποιες φωτογραφίες, είναι εμφανές και το οδόμετρο που αναγράφει 46 χιλιάδες χιλιόμετρα. Ωστόσο παραμένει άγνωστο αν αυτά είναι τα αληθινά χιλιόμετρα του αυτοκινήτου. Η δημοπρασία έχει ήδη ξεκινήσει και μπορείτε να την δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του γνωστού οίκου “Bring A Trailer” πατώντας εδώ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.