Στο “σφυρί” ένα από τα μόλις 400 Subaru Impreza WRX 22B STI

Απομένουν λίγες ημέρες για την ολοκλήρωση της δημοπρασίας και η τιμή ήδη έχει γίνει εξαψήφια! Δείτε το σπάνιο Subaru Impreza WRX 22B STI...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Subaru Impreza WRX 22B STI

Το Subaru Impreza WRX 22B STI είναι ένα από τα πιο θρυλικά μοντέλα στην ιστορία της ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Συνολικά, κατασκευάστηκε σε μόλις 400 μονάδες και ένα εξ’ αυτών δημοπρατείται αυτή τη στιγμή. Πάμε το γνωρίσουμε πιο αναλυτικά, αλλά και να δούμε που έχει φτάσει η τιμή του.

Τη δημοπρασία του Subaru Impreza WRX 22B STI έχει αναλάβει ο οίκος “cars & bids”, όπως μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ, και το αυτοκίνητο βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Μέχρι σήμερα έχει διανύσει μόλις 77.405 χλμ. και από το εργοστάσιο βγήκε το μακρινό 1997. Όσο για την τιμή, τη στιγμή που γράφονται αυτές οι λέξεις έχει αγγίξει τα 122.223 δολάρια (112.210 ευρώ).

Υπενθυμίζουμε ότι το Subaru Impreza 22B δημιουργήθηκε για τα 40 χρόνια ιστορίας της ιαπωνικής φίρμας, αλλά και των εορτασμό των τριών συνεχόμενων πρωταθλημάτων κατασκευαστών στο WRC. Εξωτερικά, όλα τα Subaru Impreza 22B φέρουν το κλασσικό μπλε χρώμα και συνδυάζονται με 17άρες χρυσές ζάντες, ενώ η έκδοση ξεχωρίζει από το φουσκωμένο bodykit, το ανασχεδιασμένο καπό και την αεροτομή.


Τα κερασάκια στην τούρτα είναι η ανάρτηση της Bilstein και τα τετραπίστονα της Brembo. Όσον αφορά στα μηχανικά μέρη, κάτω από το καπό βρίσκεται ο υπερκυβισμένος EZ22 χωρητικότητας 2,2 λίτρων, που αποδίδει 280 ίππους στις 6.000 σ.α.λ., ενώ η κίνηση περνά ασφαλώς και στους τέσσερις τροχούς μέσω μηχανικού κιβωτίου 5 σχέσεων.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.