Στο “σφυρί” Ferrari F40 που πέρασε από τα χέρια θρύλου της F1

Η υπογραφή του υπάρχει ακόμα στον "ουρανό" της θρυλικής Ferrari F40! Δείτε ποιος ήταν ο πρώτος ιδιοκτήτης της κατακόκκινης "Ιταλίδας"...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ferrari F40

Αυτοκίνητα σαν την Ferrari F40 συγκεντρώνουν πάντα το ενδιαφέρον των συλλεκτών όλης της γης όταν βγαίνουν σε δημοπρασία. Εδώ, όμως, έχουμε μία ξεχωριστή περίπτωση, μιας και αυτή η “Ιταλίδα” είχε ξεχωριστό πρώτο ιδιοκτήτη. Ο λόγος για τον Alain Prost, ο οποίος παρέλαβε το συγκεκριμένο αυτοκίνητο από το Maranello το μακρινό 1990. Στη οροφή ακόμα “φιγουράρει” η υπογραφή του!

Αγγλία: Κατάσχεση μίας Ferrari F40 από την αστυνομία λόγω…

Η πρώτη ταξινόμηση της Ferrari F40 έγινε στην Γαλλία τον Φεβρουάριο του 1990. Σύντομα όμως φαίνεται πως έφυγε από την κατοχή του πιλότου της Formula 1, μιας και το 1995 “μετακόμισε” στο Ηνωμένο Βασίλειο. Από τότε άλλαζε ιδιοκτήτη συνεχώς, αλλά η συντήρησή της δεν αναβαλλόταν ποτέ. Μάλιστα, το 2016 έλαβε και πιστοποίηση Ferrari Classiche, αποδεικνύοντας ότι εξακολουθεί να φέρει τον αρχικό αμάξωμα, τον κινητήρα και το κιβώτιο ταχυτήτων. Σήμερα, στο οδόμετρο αναγράφονται 4.667 χιλιόμετρα και, όπως “μαρτυρούν” και οι φωτογραφίες, εξακολουθεί να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Υπενθυμίζουμε ότι εξοπλίζεται με έναν twin-turbo V8 κινητήρα με περιεχόμενη γωνία 90 μοιρών και χωρητικότητα 2,9 λίτρων. Με την πίεση ρυθμισμένη στο 1,1 bar, αποδίδει 478 ίππους και 577 Nm στις 4.000 σ.α.λ. Η κίνηση περνά ασφαλώς στον πίσω άξονα μέσω μηχανικού κιβωτίου πέντε σχέσεων. Οι επιδόσεις ήταν καταιγιστικές, με τα 0-100 χλμ/ώρα να έρχονται σε 4,1 δευτερόλεπτα. Η  τελική ταχύτητα άγγιζε τα 324 χλμ/ώρα, επίδοση που της έδωσε τον τίτλο του ταχύτερου αυτοκινήτου παραγωγής.

Την δημοπρασία της έχει αναλάβει ο οίκος RM Sotheby’s και η δημοπρασία θα γίνει στις 10 Μαΐου. Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά και πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την επίσημη ιστοσελίδα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.