Στο “σφυρί” η Lamborghini Countach που ήταν στην Έκθεση Γενεύης το 1982 (+video)

Παρατημένη για χρόνια και γεμάτη σκόνη! Ώρα για την δημοπρασία της πρώτης Lamborghini Countach LP500S, δείτε που έφτασε η τιμή της...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Lamborghini Countach

H Lamborghini Countach αποτελεί μέχρι σήμερα ένα από τα πιο θρυλικά αυτοκίνητα της δεκαετίας του ’80 και το αυτοκίνητο που βλέπετε είναι η πρώτη Lamborghini Countach LP500S. Είναι το αυτοκίνητο που βρέθηκε στην έκθεση της Γενεύης το μακρινό 1982. Τώρα, αναζητά την περιποίηση του νέου ιδιοκτήτη.

Το αυτοκίνητο πέρασε από πολλά χέρια τα επόμενα χρόνια. To 1985, το απέκτησε ένας Γερμανός στην ιδιοκτησία του οποίοι έμεινε για περίπου 15 χρόνια. Στη συνέχεια το απέκτησε κάτοχος εταιρείας εμπορίας αυτοκινήτων στην Καλιφόρνια, ο οποίος δεν το χρησιμοποίησε ποτέ. Το αυτοκίνητο βρισκόταν σε μία αποθήκη, μέχρι που το 2021 πέθανε ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης. Τώρα είναι έτοιμο να αλλάξει χέρια και η τιμή του θα είναι αρκετά υψηλή, παρ’ όλο που δεν βρίσκεται και στην χειρότερη κατάσταση.

Μέχρι σήμερα, το αυτοκίνητο έχει διανύσει 66.198 χλμ., αλλά όπως δείχνουν και οι εικόνες, κανένας δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακριβή κατάσταση του κινητήρα. Υπενθυμίζουμε ότι εξοπλίζεται με έναν ατμοσφαιρικό V12 χωρητικότητας 4.754 κ.εκ. Συνδυάζεται με  χειροκίνητο κιβώτιο πέντε σχέσεων, ενώ δεν απουσιάζει και το διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης.

Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε την σχετική δημοπρασία από τον οίκο “Bring A Trailer”. Την ώρα που γράφονται αυτές οι λέξεις, η τιμή έχει εκτοξευθεί στα 330.000 δολάρια.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.