Στο “σφυρί” η Lancia Delta Integrale των γιατρών της εταιρείας – Με ελάχιστα χιλιόμετρα

Σπάνια Lancia Delta Integrale, τόσο λόγω της περιορισμένης παραγωγής, όσο και λόγω της ιστορίας της. Αναμένεται εξαψήφιο ποσό...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Lancia Delta Integrale

Μία πολύ σπάνια Lancia Delta Integrale αναμένεται να δημοπρατηθεί το αμέσως επόμενο διάστημα από τον γνωστό οίκο RM Sotheby’s και οι εκτιμητές κάνουν λόγο για ποσό που θα διαμορφωθεί έως τα 200.000 ευρώ. Λογικό, μιας και βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και “κουβαλάει” μεγάλη ιστορία.

Δείτε επίσης: Η μία και μοναδική BMW των 6.646 κυβικών που δεν γνωρίσαμε ποτέ

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο βγήκε από το εργοστάσιο το μακρινό 1992 και αποκτήθηκε από την ομάδα ιατρών του αγωνιστικού τμήματος της Lancia ” Lancia Works medial team doctors”. Μέχρι σήμερα, στο ταμπλό βρίσκονται οι υπογραφές τους. Στη συνέχεια, η Integrale με τα χρώματα της Martini στάλθηκε στα κεντρικά της Abarth, ώστε να αποκτήσει φροντίδα που θα την έκανε ακόμα πιο ξεχωριστή. Το αυτοκίνητο μεταξύ άλλων φέρει ζάντες 17 ιντσών και αναβαθμισμένη Group N εξάτμιση.


Οι τρεις γιατροί διατήρησαν το αυτοκίνητο μέχρι το 2013, όταν και αγοράστηκε από την SRL River Team. Εννέα χρόνια αργότερα, το αυτοκίνητο πέρασε σε ιδιώτη και τώρα ήρθε η ώρα για την επόμενη δημοπρασία. Μέχρι σήμερα αυτή η Lancia Delta Integrale διατηρείται σε εξαιρετική κατάσταση και έχει διανύσει μόλις 27.641 χλμ., όπως βλέπετε και στην σχετική εικόνα.

Κάτω από το καπό βρίσκεται ο γνωστό 2λιτρος υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας που συναντάμε σε κάθε Lancia Delta Integrale Evolution I και έχει συντηρηθεί υποδειγματικά. Ας μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι το Martini 5 Evoluzione βασίζεται στην εν λόγω έκδοση. Η ισχύς αγγίζει τους 210 ίππους και, μέσω μηχανικού σασμάν 5 σχέσεων, η κίνηση περνά και στους τέσσερις τροχούς. Εννοείται πως δεν απουσιάζει και το διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.