Η μία και μοναδική BMW των 6.646 κυβικών που δεν γνωρίσαμε ποτέ

Ονομάζεται BMW 750iL V16 Goldfisch και δεν είδε ποτέ το φως της παραγωγής! Γνωρίστε το project της υπερβολής που δημιουργήθηκε τη δεκαετία του 90'...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
BMW 750iL V16 Goldfisch

Στη μακρά ιστορία της BMW έχουν δημιουργηθεί πολλά project που για άγνωστους ή… για προφανείς λόγους δεν πέρασαν ποτέ στην παραγωγή. Αυτή τη φορά θα γνωρίσουμε τη μία και μοναδική BMW 750iL V16 Goldfisch, η οποία ενσωμάτωνε την απόλυτη πολυτέλεια της εταιρείας, αλλά και την υπερβολή των μηχανικών. Βλέπετε, κάτω από καπό υπήρχε ένας τρομακτικά μεγάλος κινητήρας.

Για την κατασκευή του συγκεκριμένου μοντέλου χρησιμοποιήθηκε ως βάση η BMW Σειρά 7 γενιάς Ε32, η οποία παράχθηκε στο διάστημα 1995 – 2001. Οι μηχανικοί της βαυαρικής εταιρείας προχώρησαν στην δημιουργία του το 1990 και ιδιαίτερη έμφαση αξίζει να δώσουμε στον κινητήρα.

 


Κάτω από το καπό, λοιπόν, βρίσκεται ένας τεράστιος V16 χωρητικότητας 6.646 κ.εκ. που αποδίδει 348 ίππους. Ενδεικτικά αξίζει να αναφέρουμε ότι η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 250 χλμ./ώρα. Η κίνηση περνά στους πίσω τροχούς μέσω αυτόματου σασμάν πέντε σχέσεων. Σχετικά με την ισχύ, μπορεί με τα σημερινά δεδομένα να φαίνεται μικρή, αλλά τότε η πιο ισχυρή 7άρα παραγωγής (750i) απέδιδε μόλις 295 ίππους.

Το συγκεκριμένο πρωτότυπο ήρθε ξανά στην επικαιρότητα διότι η βαυαρική εταιρεία αποφάσισε να το αποκαλύψει στο κοινό της, μετά από χρόνια απομόνωσης. Η επίσημη αποκάλυψή του στο κοινό έγινε στην έκθεση Techno-Classica Essen στη Γερμανία στις 7 Απριλίου, όπως ανέφερε και η σχετική ανακοίνωση της σελίδας “BMW Group Classic”.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.