Στο “σφυρί” η πιο σπάνια Lamborghini Diablo με άδεια κυκλοφορίας σε δρόμο

Η παραγωγή της Lamborghini Diablo SV Roadster περιορίστηκε στα μόλις δύο αντίτυπα. Ένα εξ' αυτών σύντομα θα αλλάξει ιδιοκτήτη...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Lamborghini Diablo SV Roadster

Η Lamborghini Diablo είναι ένα από τα πιο θρυλικά μοντέλα στην ιστορία της ιταλικής εταιρείας και αυτή τη φορά θα γνωρίσουμε την πιο σπάνια εκδοχή της, η οποία παράχθηκε σε μόλις δύο μονάδες. Μία εξ’ αυτών πρόκειται να δημοπρατηθεί από τον οίκο RM Sotheby’s και εδώ μπορείτε να δείτε την επίσημη αγγελία. Η δημοπρασία της θα πραγματοποιηθεί τις ημέρες 13-15 Δεκεμβρίου 2023

Η Lamborghini Diablo SV Roadster βγήκε από το εργοστάσιο το μακρινό 1998 και είναι ένα
από τα δύο μόνο εργοστασιακά παραδείγματα που διαθέτουν κίνηση στους πίσω τροχούς, αφαιρούμενη οροφή και άγριο στυλ SV. Παραγγέλθηκε καινούργιο από την Touring Auto του Μιλάνου και στη συνέχεια ανήκε σε γνωστούς συλλέκτες Lamborghini.

Μέχρι σήμερα εξακολουθεί να διατηρεί όλα τα γνήσια μηχανικά μέρη, ενώ γνήσιο είναι και το χρώμα της (Roadster Giallo). Σύμφωνα με τον πίνακα οργάνων, μέχρι σήμερα το ιταλικό supercar έχει διανύσει κάτι παραπάνω από 42.600 χλμ.


Κάτω από το καπό της βρίσκεται ένας V12 κινητήρας χωρητικότητας 5,7 λτ., ο οποίος αποδίδει 530 ίππους και 605 Nm ροπής. Μοναδική τροποποίηση είναι η προσθήκη ηλεκτρονικού συστήματος ανύψωσης της ανάρτησης, ώστε ο ιδιοκτήτης να μην φοβάται τον ενδεχόμενο “τραυματισμό” του αμαξώματος.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.