Στο σφυρί Lancia Delta Integrale που έχει ακόμα τις ζελατίνες

Βγήκε από το εργοστάσιο το 1994, αλλά έχει ακόμα τις εργοστασιακές ζελατίνες. Δείτε πόσο πωλήθηκε αυτή η Lancia Delta Integrale Evolution II...

Βρείτε μας στο

Υπάρχουν τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα, τα ελαφρώς μεταχειρισμένα και αυτά που είναι σαν να βγήκαν χτες από το εργοστάσιο. Η εικονιζόμενη Lancia Delta HF Integrale Evolution II ανήκει σίγουρα στην τρίτη κατηγορία.

Δείτε επίσης: Νέες εικόνες της σύγχρονης Lancia Delta Integrale

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο βγήκε από το εργοστάσιο το 1994 και για αρκετά χρόνια ήταν μέρος ιδιωτικής συλλογής στην Ιαπωνία. Πρόκειται για την έκδοση Evolution II, αυτό σημαίνει ότι συνολικά κατασκευάστηκαν μόλις 4.223 αντίτυπα. Είναι βαμμένο με το εκπληκτικό «Monza Red» χρώμα έχει διανύσει μόλις 38.000 χιλιόμετρα. Για να καταλάβετε σε τι κατάσταση βρίσκεται, μερικές από τις εργοστασιακές ζελατίνες του εσωτερικού δεν έχουν αφαιρεθεί ακόμη.

Aνακαλύψτε την νέα GLA στο http://www.mercedes-benz.gr/gla

Επιπλέον αξίζει να τονίσουμε ότι η μέτρηση της βαφής έδειξε «παχύτερο» βερνίκι στην οροφή και τις πόρτες. Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι τα συγκεκριμένα κομμάτια ίσως να έχουν ξανά βαφτεί, αν και η εξωτερική εικόνα παραμένει εξαιρετική.

Video: Η Lancia Delta Integrale… όπως της αξίζει!

Υπενθυμίζουμε ότι κάτω από το καπό της κορυφαίας έκδοσης βρίσκεται ένας 2λιτρος υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας, ο οποίος αποδίδει 215 ίππους. Η κίνηση ασφαλώς περνά και στους τέσσερις τροχούς μέσω μηχανικού σασμάν πέντε σχέσεων.

Τη δημοπρασία της Lancia Delta Integrale Evolution II ανέλαβε ο οίκος RM Sotheby’s, με την τιμή πώλησης να αγγίζει τελικά τις 63.000 ευρώ. Η αγορά σε αυτό το ποσό ήταν εξαιρετική, αν αναλογιστεί κανείς ότι παρόμοια αυτοκίνητα φτάνουν έως και τις 100.000 ευρώ. Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε την σχετική δημοσίευση του οίκου.