Στο “σφυρί” μία πρακτικά καινούρια MV Agusta F3 Serie Oro

Συμπληρώνεται σχεδόν μία 10ετία από τότε που κατασκευάστηκε αλλά έχει διανύσει μόλις 8 χλμ. Που θα φτάσει η τιμή αυτής της MV Agusta F3 Serie Oro;

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
MV Agusta F3 Serie Oro

Αυτή η MV Agusta F3 Serie Oro βγήκε από το εργοστάσιο το 2013, αλλά στο οδόμετρό της αναγράφονται μόλις 8 χλμ. Ήρθε η ώρα της δημοπρασίας της, ώστε να αλλάξει χέρια και η τρικύλινδρη “καρδιά” της να αρχίσει να στροφάρει πάνω από τις 10.000 σ.α.λ.

Το ιταλικό superbike εξοπλίζεται με έναν σε σειρά, τρικύλινδρο κινητήρα χωρητικότητας 675 κ.εκ., ο οποίος διαθέτει διπλούς εκκεντροφόρους, δώδεκα βαλβίδες και η σχέση συμπίεσης φτάνει στο 13:1. To υγρόψυκτο “τέρας” είναι σε θέση να στροφάρει μέχρι τις 14.400 σ.α.λ. με αποτέλεσμα να παράγει ισχύ 126 ίππων, ενώ σε χαμηλότερο εύρος στροφών έμφανίζεται και η μέγιστη ροπή των 71 Nm.

Η κίνηση περνά στον πίσω τροχό μέσω κιβωτίου έξι σχέσεων και η μοτοσυκλέτα των 173 κιλών χωρίς υγρά είναι σε θέση να αναπτύξει ταχύτητες που αγγίζουν τα 260 χλμ./ώρα. Επιπλέον αξιοσημείωτα στοιχεία είναι το ανάποδο εμπρός πιρούνι, η monoshock ανάρτηση της Ohlins πίσω, αλλά και τα πανίσχυρα φρένα της Brembo με τέσσερα έμβολα εμπρός και δύο πίσω.

Η ιταλική MV Agusta F3 Serie Oro δημοπρατείται από τον οίκο “Bring A Trailer” και την στιγμή που γράφονται αυτές οι λέξεις, η τιμή της έχει διαμορφωθεί στα 7.800 δολ., δηλαδή 7.500 ευρώ. Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε την σχετική αγγελία. 

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.