Στο σφυρί υπερσπάνια Ferrari 512 Testarossa – Δείτε πόσο εκτιμάται ότι θα κοστίσει

Την γνωρίσαμε σε "κλειστή" έκδοση αμαξώματος, αλλά όπως βλέπετε υπάρχει και spider! Γνωρίστε την σπάνια Ferrari 512 TR Spider...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ferrari 512 Testarossa

Η Ferrari 512 Testarossa είναι ένα από πιο δημοφιλή μοντέλα της ιταλικής εταιρείας. Ωστόσο, λίγοι γνωρίζουν ότι υπήρχε και “ανοιχτή” έκδοσή της. Λογικό, μιας και είναι πάρα πολύ σπάνια. Μία από τις μόλις τρεις πρόκειται να δημοπρατηθεί σύντομα και η τιμή της αναμένεται να αγγίζει ακόμα και τα 3 εκατ. ευρώ.

Η εν λόγω έκδοση δημιουργήθηκε από τους Ιταλούς για να γίνει δώρο στον Gianni Agnelli, με αφορμή τα 20 χρόνια του στην Fiat. Η Ferrari όμως δημιούργησε άλλα δύο αντίτυπα, συνεπώς η Ferrari 512 TR Spider παράχθηκε συνολικά σε μόλις τρεις μονάδες. Το εικονιζόμενο αυτοκίνητο είναι το μοναδικό που βάφτηκε στο χρώμα “Blu Cobalto” και βγήκε από το εργοστάσιο το 1994.

Μέχρι σήμερα παραμένει σε άριστη και πλήρως εργοστασιακή κατάσταση, ενώ όπως μπορείτε να δείτε και στην σχετική εικόνα έχει διανύσει μόλις 570 χιλιόμετρα. Από την πρώτη μέρα έως σήμερα έχει μείνει στην κατοχή ενός ιδιοκτήτη, ο οποίος ήταν αντιπρόσωπος Ferrari στην Σιγκαπούρη.


Όσον αφορά στα μηχανικά μέρη αυτής της σπάνιας Ιταλίδας, ο κινητήρας έχει διατηρήσει το μέγεθός του στα 4.943 κ.εκ., αλλά άλλαξε η σχέση συμπίεσης από 9,3:1 σε 10:1. Ανασχεδιασμός έγινε στην κυλινδροκεφαλή, αλλά και στο σύστημα εισαγωγής, ενώ τοποθετήθηκε και ένα νέο σύστημα ψεκασμού της Bosch. Αποτέλεσμα ήταν η ισχύς να αυξηθεί κατά 38 ίππους αγγίζοντας τους 428. Ενδεικτικά, τα 0-100 χλμ./ώρα ήταν υπόθεση μόλις 4,8 δλ.

Όπως μπορείτε να δείτε στην σχετική αγγελία του οίκου RM Sotheby’s, η τιμή της Ferrari 512 TR Spider αναμένεται να κυμανθεί στο εύρος 2.400.000 – 3.100.000 ευρώ. Η δε δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί στις 4 Νοεμβρίου.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.