Στους τελευταίους η Ελλάδα στις θέσεις εργασίας στον κλάδο του αυτοκινήτου

Νέα στοιχεία έδωσε στην δημοσιότητα η Ένωση Ευρωπαίων Κατασκευαστών Αυτοκινήτων σχετικά με τους εργαζόμενους στον κλάδο του αυτοκινήτου.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που έδωσε στην δημοσιότητα ο ACEA (η Ένωση Ευρωπαίων Κατασκευαστών Αυτοκινήτων) στην Ευρώπη των 28 χωρών, σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες μετρήσεις, εργάζονται συνολικά 2.600.000 άτομα στον κλάδο της αυτοκίνησης.

Πρόκειται για στοιχεία που έχει συλλέξει και έχει επεξεργαστεί η Eurostat και αφορούν το φυσικό έτος 2017 (η συλλογή και η επεξεργασία τέτοιων στοιχείων είναι μία χρονοβόρος διαδικασία και για αυτό η μελέτη αφορά την συγκεκριμένη χρονιά). Το νούμερο αυτό σημαίνει πως κάτι παραπάνω από το 8% από όσους εργάζονται στον τομέα της βιομηχανικής παραγωγής, απασχολούνται στην αυτοκινητοβιομηχανία.

Πρόκειται για άμεσες θέσεις εργασίας στην παραγωγή και αφορούν όχι μόνο όσους εργάζονται στην κατασκευή αμαξωμάτων και κινητήρων αλλά και στην κατασκευή τρέιλερ, στη μετασκευή αμαξωμάτων, στην παραγωγή εξαρτημάτων κλπ. αλλά και στην πώληση αυτοκινήτων.


Η χώρα με τους περισσότερους εργαζόμενους στην αυτοκινητοβιομηχανία είναι η Γερμανία φυσικά, με 870.000 θέσεις εργασίας, ενώ ακολουθούν οι Γαλλία και Πολωνία με 223.000 και 203.000 εργαζόμενους αντίστοιχα.

Έκπληξη πάντως προκαλεί η ύπαρξη 1.928 θέσεων εργασίας στην Ελλάδα, που βρίσκεται πάντως πολύ χαμηλά. Συγκεκριμένα είναι στην τρίτη θέση από το τέλος, καθώς μόνο η Κύπρος με 85 εργαζόμενους και η Δανία με 1.317 εργαζόμενους είναι κάτω από εμάς.

Δείτε πιο κάτω τους σχετικούς πίνακες του ACEA.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]