Σύγχρονη Porsche 930 Turbo δια χειρός Singer

Συνδυάζοντας "old school" αισθητική με σύγχρονες τεχνολογίες! Αυτή η πανίσχυρη Porsche 930 Turbo δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από σύγχρονα supercars...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Porsche 930 Turbo

Αν είστε λάτρεις των παλιών μοντέλων, αλλά βλέπετε με καλό μάτι τις τεχνολογίες του σήμερα, τότε δεν γίνεται να μην ονειρευτείτε το νέο project του οίκου Singer. Η Porsche 930 Turbo που βλέπουμε, μόνο εργοστασιακή δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, αφού οι Αμερικανοί την αναβάθμισαν σχεδόν σε κάθε τομέα.

Porsche Cayenne: Έκλεισε τα 20 το εμβληματικό SUV των Γερμανών

Ξεκινώντας από την εξωτερική εμφάνιση, η Porsche 930 Turbo της Singer φέρει νέους προφυλακτήρες εμπρός και πίσω, καινούριο bodykit, ενώ αρκετά από τα εξαρτήματα έχουν κατασκευαστεί από carbon. Ιδιαίτερη λεπτομέρεια είναι και οι δύο πράσινες λωρίδες που διατρέχουν όλο το αμάξωμα, ενώ με πράσινο χρώμα είναι βαμμένες και οι ζάντες που φέρουν ελαστικά Michelin Pilot Sport Cup2.

Όσο για το εσωτερικό, διατηρεί την αισθητική εκείνης της δεκαετίας, αλλά δεν απουσιάζουν σύγχρονα στοιχεία, όπως για παράδειγμα τα θερμαινόμενα / ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα καθίσματα και το cruise control. Εννοείται ότι σύγχρονα συστήματα ασφαλείας, όπως το ABS και το traction control έχουν προστεθεί.

Πηγή τροφοδοσίας αποτελεί ένα γνωστό μοτέρ από το παρελθόν της γερμανικής εταιρίας. Πρόκειται για έναν επίπεδο, αερόψυκτο και εξακύλινδρο κινητήρα χωρητικότητας 3,8 λίτρων, ο οποίος έχει δεχθεί σημαντικές αναβαθμίσεις. Μία εξ’ αυτών είναι το νέο σύστημα υπερπλήρωσης, με τα δύο turbo να εκτοξεύουν την ισχύ του κινητήρα στους 510 ίππους. Η κίνηση είναι εφικτό να περάσει είτε και στους δύο άξονες, είτε αποκλειστικά στον πίσω, μέσω μηχανικού κιβωτίου έξι σχέσεων.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.