“Σύγχρονη” Toyota Supra βγαλμένη από τα πιο τρελά μας όνειρα (+video)

Άλλοι θα την βρουν λίγο υπερβολική, άλλοι ονειρική... το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή η Toyota Supra θα θέλαμε να πάρει "σάρκα και οστά"!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Toyota Supra

Το Toyota Supra ΜΚ4 είναι ενδεχομένως το αυτοκίνητο με το οποίο έχουν “πειραματιστεί” οι περισσότεροι λάτρεις της αυτοκίνησης, τόσο σε αισθητικό επίπεδο, όσο και σε μηχανικό. Μπορεί να πέρασαν τα χρόνια, αλλά φαίνεται πως αυτό το αυτοκίνητο εξακολουθεί να “εμπνέει” και αυτή τη φορά θα δούμε το ψηφιακό δημιούργημα ενός ανεξάρτητου σχεδιαστή.

Διαβάστε επίσης: Πώς σας φαίνεται η νέα Toyota Supra με φανάρια σε στιλ A80; 

Πρόκειται για τον ιδιοκτήτη της σελίδας στο Instagram “the_hycade”, ο οποίος δηλώνει ανεξάρτητος σχεδιαστής και αυτή τη φορά καταπιάστηκε με την Toyota Supra. Το αποτέλεσμα είναι αυτό που θα δούμε στο video που ακολουθεί. Ένα bodykit καλύπτει το κάτω μέρος του αμαξώματος και φέρει κόκκινες λεπτομέρειες. Στο εμπρός τμήμα έχουν τοποθετηθεί αεροδυναμικά βοηθήματα, ενώ στο καπό βλέπουμε αεραγωγούς.

Εξίσου εντυπωσιακό είναι και το πίσω μέρος, στο οποίο υπάρχει η μεγάλη αεροτομή, τα ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα και ο διαχύτης, ενώ το πιο χαρακτηριστικό σημείο είναι οι τεράστιες απολήξεις της εξάτμισης. Όσο για το υπόλοιπο αμάξωμα είναι εμφανές ότι έχει αυξηθεί σε μήκος, με τα φτερά να είναι διευρυμένα και να “φιλοξενούν” μαύρους τροχούς.

Ο δημιουργός δεν προχώρησε σε περαιτέρω ανάλυση σχετικά με το πως φαντάζεται τον κινητήρα. Ωστόσο, στο video που ακολουθεί θα δούμε την Toyota Supra σε τρία διαφορετικά χρώματα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.